Skip to content

7 Comments

 1. Den lille sorte bog
  8. november 2011 @ 16:53

  nej, nej, nej… det er jo… nej, nej, nej… Bider virkelig dybt i neglene

  Reply

 2. amarOrama
  8. november 2011 @ 17:17

  Jeg håber, veganer & co. får deres egne indlæg på et tidspunkt.

  Reply

 3. fasterfis
  8. november 2011 @ 19:41

  ÅÅÅÅhhhhh det er underholdning af bedste slags! Hit mig med mere mere mere mere! (jeg har engang fået lus af en med dreadlocks. Hold kaje han blev værfet ud af det lyserøde hjem i en fart!)(Hvad fanden lavdede jeg med én med dreadlocks?)

  Reply

 4. Trix
  8. november 2011 @ 20:31

  Haha! Veganeren havde fået lus af at have dreadlocks, men måtte kappe lokkerne for at komme krybet til livs.Mon det var samme fyr? (Nu klør jeg i håret. Det gør man ALTID, når man snakker om lus)

  Reply

 5. fasterfis
  8. november 2011 @ 21:40

  Ham her kappede også sine af efter episoden. Det fik jeg at vide af min ven som er hans ven. Lus er rocker klamme.

  Reply

 6. Carina
  9. november 2011 @ 13:31

  Hvad læser man i Skive? Og hvad er det egentlig man kun kan lave i Thisted?Det ender jo godt, men sikke en vej derhen.

  Reply

 7. Trix
  9. november 2011 @ 14:58

  Man bliver værktøjskonstruktør. (Nej, jeg kan ikke forklare hvad det er). Og man kan sagtens arbejde med det andre steder. Man kan endda blive projektleder og bestemme over andre konstruktører i Kbh. Men det var jobbet hér, man helst ville. Og jeg er ikke sådan en, der knuser mans drømme. Kun mine egne.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)