Who needs H&M?

I mit center, altså Nørrebronx-bycenter ligger der en wallah-forretning. Det må jeg godt kalde den, for jeg er helt vild med den.

Jeg elsker at træde ind i en forretning, hvor alt er all in. Der er ikke nogen ‘basics’-afdeling. Der er ikke noget område med ‘hverdagsskoene’ eller de ‘helt straight og almindelige’-bukser.

ALT har en farve, en form, noget uventet eller noget helt vildt. Alt sidder til på kroppen, og ligegyldigt om du er en størrelse 34 eller 44, så skal de bukser helst body paintes på.

Jeg får lyst til at gro en afro og sige ‘Mmm mm mm mm mmmh!’ (Som kun sorte mennesker kan sige det).

Jeg får lyst til at overshine mit hår og iføre mig kæmpe guldøreringe og giga-bedazzlede hæle og sige ‘Holla guuuurl’. Så kunne jeg kalde mig sådan lidt latina ude i byen.

Jeg får lyst til at gå all in. Ikke nødvendigvis på hvad der er moderne, klassisk er ‘in style’ (betyder det i øvrigt ikke bare moderne?). Jeg vil bare gerne være lækker. Og vild.

Og jeg må altså sige, at de svenske og danske lavpris ‘Nu kopierer vi de dyre mærker, men lidt for sent og uden at ligne dem så meget, vi får røven på komedie’-butikker bare ikke kan det samme, som den i MIT center.

I feel at home now.

Må jeg godt købe denneher?

Følg, like og del:
error20

Previous

Søndagsupdate

Next

Lykken er…

6 Comments

 1. Åhh gud, hvor kunne jeg godt forestille mig dig med de guldøreringe og sige “Holla guuurl” – og jeg synes godt du kan godt købe toppen! go for it!

 2. Lise Jørgensen

  Toppen er vildt fed og passer godt med nederdelen – eller er det en kjole???
  Jeg vil med i den butik! Den lyder vildt fed!!

 3. Hehe lyder sgu cool, den slags butikker er der en del af i London – love it.

 4. Ulla

  Du bruger de 12 kr og et lillebitte overtræk til at købe det fede sæt. På med rigelige mængder makeup og nogle hæle (ikke sko i diskretionsafdelingen) og off you go! Er faktisk vild med det sæt. Hvem fanden har i øvrigt opfundet den regel om, at fordi man ikke ligner en stumtjener, så skal man rende rundt i storblomstrende festivaltelte fra Zizzi? Næh nej, man skal sgu da fremhæve de fortrin, der er. Hvilket er meget svært i et telt….

  • trixyworld

   Ulla. Du gør mig glad. Åh så glad. Og jeg havde brug for det – jeg har lige ædt broccolisalat til frokost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)