Skip to content

3 Comments

 1. Maria Schou
  15. juni 2012 @ 15:47

  Hvidløg(sånde) er generelt den sikre på at blive vellidt på i et selskab. Mere tzatiki til folket! 😉

  Hav en dejlig weekend, og stress nu ikke for meget.

  Reply

 2. Fie
  16. juni 2012 @ 16:40

  Ja, det har jeg så også sagt i nu 12 år…. ikke for at tage modet fra dig eller noget, vil bare gerne forberede dig på at mænd med selvstændig virksomhed har en tendens til aldrig at få tid til andet… (lyder det en lille smule bittert?? 🙂 Jeg har vænnet mig til det, meeeen…. (det er stadig lidt træls…)

  Reply

  • trixyworld
   16. juni 2012 @ 17:57

   Åh. Jeg håber ikke, at det ender sådan. For så bliver jeg helt sikkert bitter. Foretrækker jo at være det vigtigste i verden og ikke nummer to efter et arbejde. Heldigvis er jeg min egen nummer ét, så så langt henad vejen skal det nok gå godt.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)