Weekend kom så, kom så, kom så

Jeg skal til ‘møde’ og ‘sommerfest’ med hele redaktionen i dag.

Burde et kilo tzatiki ikke være nok til at gøre mig populær all over?

Det bliver en underlig weekend. Den Sunde og Raske har virkelig fået sparket gang i det dér eget firma nu. Men det er svært, for pokker hvor er det svært. Når man er en som ham, der bare gerne vil gøre alting perfekt og helst i går.

Jeg kommer til at skulle være en rigtig god kæreste i den kommende tid. For én ting er at ligge søvnløs over regninger der skal betales, huslejer som forfalder og udgifter som ikke går væk af sig selv. En anden ting er, når man får chancen for at styre det helt, helt selv.

Alene. Uden sikkerhedsned, redningskrans og den første i næste måned som et sikkert pejlemærke.

Når man står dér, så skal der eddermame tjenes penge, når chancen byder sig. Så det gør han. Og stresser lidt.

Men selvom han sidder på det kontor evigt og altid. Selvom han kun lige kommer ud og trækker vejret til mad, og når vi har lagt meget bestemte planer sammen, så skal det nok gå.

Vi skal nok få tid til at dejse rundt i København uden formål, til at dase i en park i stedet for at støvsuge og tid til hinanden. Vi skal bare lige være færdige med at være stressede først…

 

Følg, like og del:
error20

Previous

Onsdagsrod

Next

Heldagsbrak

3 Comments

 1. Hvidløg(sånde) er generelt den sikre på at blive vellidt på i et selskab. Mere tzatiki til folket! 😉

  Hav en dejlig weekend, og stress nu ikke for meget.

 2. Fie

  Ja, det har jeg så også sagt i nu 12 år…. ikke for at tage modet fra dig eller noget, vil bare gerne forberede dig på at mænd med selvstændig virksomhed har en tendens til aldrig at få tid til andet… (lyder det en lille smule bittert?? 🙂 Jeg har vænnet mig til det, meeeen…. (det er stadig lidt træls…)

  • trixyworld

   Åh. Jeg håber ikke, at det ender sådan. For så bliver jeg helt sikkert bitter. Foretrækker jo at være det vigtigste i verden og ikke nummer to efter et arbejde. Heldigvis er jeg min egen nummer ét, så så langt henad vejen skal det nok gå godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)