Voksen-fridag

Jeg sov længe. Åh så længe. Helt til klokken otte.

Aner ikke, hvad min uduelige krop forsøger at fortælle mig, men nu er det åbenbart slut med at sove til klokken ti, bare fordi jeg har fri.

Det er det dér weekendarbejde, som gør at jeg har fri onsdag og torsdag. Men ikke fredag. Nej nej. Der skal jeg stadig møde klokken 06:30. Så kan vi så se, hvad min chef evner at trække ud af mig på den sidste dag inden ferie, og inden jeg skifter redaktion. Og altså efter to fridage. Kommer maksimalt til at bidrage med kage. We know it.

Foran mig står den Sunde og Raske Fyr og stryger. Oh yes. Det gør han hver onsdag. Det er en del af rutinen. Er det ikke vildt? Han er så voksen. Og så sød. Spørger altid, om jeg har noget, der skal stryges med også. Desværre er jeg så doven, at jeg ikke engang magter at finde de sager der skal stryges, selvom han vil gøre det for mig. Not so voksent.

I går havde vi svigerforældrene på besøg. Mine altså, ikke hans. Til mad og en tur på caé på Nørrebro, hvor de aldrig havde været før. Jamen, vi ER altså fra Odense – og vores forældre elsker også den by ligesom os.

Men hyggeligt var det. Og vi fik blomster og gaver. Desværre har jeg aldrig lært, hvilken grimasse jeg skal stille op, når gaven er en kaffekande, der er flere penge værd, end jeg har til forbrug på en hel måned. Der føler jeg mig også lidt mindre voksen end alle andre.

Men den er så pæn. Virkelig. Og nu må vi invitere en masse mennesker til kaffe, så jeg kan få lov til at flashe den. Og så jeg har en undskyldning for at lave kage.

Mest kagen, ik?

Følg, like og del:
error20

Previous

Jeg mærker et lille stik

Next

Glimt a

4 Comments

  1. Jeg går ud fra at det er helt aldeles uvoksent, umodent og wrong, at returnere kaffekande og redde resten af månedens (shopping) budget?

    • trixyworld

      Det lader til at være den officielle holdning. Forstå det, hvem der kan…

  2. I don’t get it. Stemmer for at stemme kanden retur (den kan altid genkøbes, når der er flere penge på kontoen)

  3. trixyworld

    Hvis den byttes, bliver den aldrig genkøbt. Det er fakta, og jeg tror også, det er det kæreste forsøger at undgå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)