Vind kærlighedstegneserie

Annes Ole, som har forlaget Damgaard Media, har givet mig lov til at udlodde et eksemplar af Philippa Rices tegneserie ‘Os To’

Hæftet er fyldt med hverdagsglimt fra et parforhold. Nogle kan jeg genkende. Nogle ville jeg ønske, jeg kunne genkende, men med mig udenbys flere gange om ugen (og snart i Barcelona i et lille halvt år) og den Sunde og Raske i arbejdsmode 80-100 timer om ugen (Kunne lige så godt være 1000, men han kan så godt lide det), så må vi sætte pris på hver eneste chance vi får for at falde i søvn i hver sin ende af sofaen til en dårlig film.

Philippas glimt er søde, skønne og meget genkendelige. Og nu kan du også vinde dem.

Det eneste du skal gøre er at fortælle mig om et af dine glimt. Det behøves ikke være et kæresteglimt. Det kan være et mor-glimt, et veninde-glimt eller et typisk-mig-selv-glimt. Men fortæl mig om et øjeblik i dit liv, der både er helt normalt men også et dejligt snap shot at tænke tilbage på.

Jeg trækker lod om en vinder på næste mandag – den 25.

IMG_20131118_103102

(Se venligst bort fra: Spejlvendt skrift, så det ikke fremgår tydeligt, at hæftet hedder Os To, Morgenhår og manglende make up. Det er mandag morgen forgudsskyld)

2013-11-18 10.32.13

Mit glimt?

Den Sunde og Raske døjer med lidt skinnebensbetændelse. Ikke meget, men nok til, at han har besluttet at gøre noget ved det, så det ikke bliver værre. (I husker nok et marathon, løbeture hver søndag og hvad ved jeg af overskudsagtige ting, som jeg slet ikke forstår)

Så i fredags, mens mine forældre var på besøg og hyggede til Vild med Dans, kom den Sunde og Raske spankulerende ud fra badeværelset i pull over og boxershorts, med ét behåret ben og et ben nybarberet som en barnenumse.

Han havde købt kinesiotape, og for at det kan sidde bedst fast, måtte hårene altså af. Da begge ben var barberet, fik jeg med hjælp fra en youtube-video lov til at tape dem ind fra ankel til knæ. Mens jeg gjorde det, gik det op for mig, at jeg i parforholdets hellighed vist nok ikke har barberet ben siden en gang i august.

Hvem er så manden i forholdet nu? Jeg har i hvert fald flest hår på benene…

Følg, like og del:
error20

Previous

Favourites: Home

Next

Vinder af tegneserie

12 Comments

 1. Det lyder som dejlig læsning:) Og du er GODT NOK flot om morgenen!

  Jeg har vist ikke kendt min mand længe nok til deciderede hverdagsglimt, jeg barberer i hvert fald stadig ben hver eneste gang, jeg skal se ham.
  Men jeg ved ikke noget bedre, end når han lægger sin hånd på min kind/hals og kysser mig*rødmesmiley*

 2. Lotte

  Jeg er jævnligt en sur, utålmodig røv overfor mit afkom. Jeg er som oftest en bombe af smil og overskud på mit arbejde… Hmm, hvem mon kommer og besøger mig når jeg bliver gammel – et hverdagsglimt jeg forsøger at ændre på. Hver dag :0) Jeg elsker de fine tegneserier og håber den ka. Blive MIN!

 3. maibritt j

  hmm et hverdagsglimt… når vi sidder i vores køkken mens vi spiser og kigger ud over den fælles parkeringsplads og digter historier om hvem mon den gamle mand med den store hund der trækker ham rundt mon er, eller de unge elskende som sikkert har klamydia og bumser i røven – vi er virkelig dårlige mennesker…

 4. Linda

  Hverdagsglimt: yder lige en ekstra indsats, når min kæreste fortæller alle og enhver, at han kæreste (altså mig) er så god til at lave mad fordi det er med kærlighed – jo han ved nok hvordan den skal skæres 😉
  ps – rimelig godt mandagsmorgen look 😉

 5. Nina

  Det er vist mest et venindeglimt, men det gik op for mig den anden dag, da manden brokkede sig over at blive smidt ud fra badeværelset, da jeg skulle tisse, at mens min veninde og jeg glad og gerne fortsætter samtalen mens en af os går på toilettet for åben dør, så er det vildt grænseoverskridende for mig at tisse foran min mand, eller at opholde mig på badeværelset mens han tisser

 6. Lise Jørgensen

  Jeg lavede aftensmad idag og det smagte dejligt. Som jeg som ofte synes det gør, når jeg laver mad. Manden udbryder “You could be a chef”. Han ved hvilke knapper der virker 😀
  Men det smagte da også godt.

 7. Birgitte

  Uha du ser sq skæppeskøn ud Trix, lækkermås!
  Et hverdagsglimt herhjemme må nok være når min mand flere gange om ugen, nusser mig i morgengarnet, kysser mig på panden og siger “lige meget hvad så synes jeg at du er smukkest som nu, uglet hår, panda-øjne og søvnig!” Bum, så ved man at han mener det 🙂

 8. Line

  Når den to-årige kommer trippende ind midt om natten og man pludselig deler dyne med både barn, tøjhund, stofkanin, flyvemaskine og tre sutter. Selvom man er træt ligger man lige et øjeblik med et smil på læben og lytter hans vejrtrækning. Og den lille hånd på ens kind er det bedste kærlighedstegn.

 9. Line

  For nogle år siden var jeg med min (på det tidspunkt) 2.klasse i sne og storm på en skøjtebane. Nogle havde skøjter med, andre tumlede rundt på støvler og knæ. De skiftedes lidt til at prøve skøjterne. En af drengene – en rødhåret dreng, med vidunderlige fregner og lidt for lange ben – kom endelig på skøjterne, efter laaang kamp, og råbte til mig, gennem sne og blæst og tumlende børn: ‘SE! JEG KAN!’
  DET måler man ikke i PISA.

 10. Cecilie

  Dén bog ser enormt hyggeligt ud!
  Med fare for at blive så’n rigtig lyserød-kvalm, så er nogle af mine yndlingshverdagsglimt med manden, når jeg kommer hjem fra arbejde eller lignende og han har glædet sig til at se mig og viser det ved at komme småhoppende ud i gangen og overdænge én med kys og kram. Og så dét når man ringer til hinanden uden egentlig at ville fortælle noget, men bare lige for at ville høre den andens stemme. Dét er hyggeligt! 🙂
  (og jeg troede først at den spejlvendte titel var fordi det var en enormt hipster-agtig title som jeg ikke forstod! 😛 – og jeg samstemmer med de andre.. Ville gerne at det der var mit morgen-look!)

 11. Kirstine M

  Mit hverdagsglimt indeholder min kæreste og morgener. Jeg er altid den første der vågner af hans vækkeur og derfor er det også oftest mig der trykker snooze. Jeg kan virkelig ikke fordrage snooze, da jeg har det bedst med at stå op med det samme, men min kæreste elsker det. Ved det tredje og sidste snooze tryk fortæller jeg ham altid at det er sidste gang og at han skal til at vågne. Det er faktisk gået hen og er blevet min yndlings stund på dagen, da jeg får mulighed for at kramme ham og bare suge ham til mig i næsten 15 minutter mens han søvndrukkent nusse igen.

 12. Anna B

  Mit hverdagsglimt handler om, når jeg danser på gaden/perronen/i parken eller hvor vi nu er. Min kæreste bliver pinlig helt ind til knoglerne, når jeg går i gang med at spontan-danse foran ham. Samtidig med at han griner højt. Blandingen af pinlighed og grin, det er det bedste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)