Ugeupdate

I morges puttede jeg en kontaktlinse i et øje, der allerede havde én. Manøvren gjorde hjernedødt ondt og ødelagde både den nye og den gamle linse, som efterfølgende kunne pilles ud i småstykker.

Ergo er jeg iført briller i dag.

I går havde den Sunde og Raske fødselsdag. Men vi fejrede jo store dele af den i weekenden. Så det blev en rolig dag, hvor jeg med rusten morgenstemme sang en lille fødselsdagssang under dynen ved sekstiden. Stegte to gigantes og meget røde bøffer med bearnaise til, fordi det er det bedste han ved, og stemte højt og tydeligt ja til at se ‘The Expendables 2’.

Fødselsdagen i weekenden gik rigtig godt. Mor bagte boller. Svigermor bagte pølsehorn. Jeg bagte kager. Der står stadig blomster i hele lejligheden efter værtinderollen. Det er jeg egentlig svært tilfreds med.

Om aftenen drak vi os fulde. Jeg med nogle skønne medprakkere, den Sunde og Raske hjemme i stuen med fire kammerater. De sad stadig og snakkede alvorligt, da jeg kom vaklende hjem klokken halv fem om morgenen med en shawarma/falafel-kombo under armen.

Søndag skulle jeg tidligt op og fejre, at far har været ædru i et år. Et ÅR. Hører du mig? Det var i øvrigt kun mildt akavet at fejre fars ædruelighed med så mange tømmersvende, at jeg måtte lægge mig på sofaen et par timer.

Vi havde købt far et ur. Og indgraveret nogle datoer i det. Fordi han har fortjent en evig påmindelse om, hvad han har opnået. Nu sidder den på hans håndled. Og hver gang han kigger på uret, er der gået lidt mere tid, hvor han har truffet det rette valg og taget hånd om sit eget liv.

Hvad er der ellers sket i ugens løb? Jeg har købt en cowboy-vest. Nu mangler jeg bare at gennemskue, om jeg er typen, der kan pull off en cowboy-vest. Det vil tiden vise.

I dag skal jeg købe fødselsdagsgave til en fætter, der fylder 25 og lige har overhalet mig indenom og er blevet færdig med sin uddannelse også. Tak for den symbolik. Jeg skal også købe en gave til Rikke. Min allerbedsteste veninde. Jeg har stress. Hun har fortjent noget helt specielt. Hvad så end, det er. Måske får hun bare et skilt, hvor der står ‘noget helt specielt’ på?

Hvad har du lavet i ugens løb? Og endnu vigtigere – hvad skal du i weekenden?

Følg, like og del:
error20

Previous

Svingstaten

Next

Jamen, er det ikke meget normalt?

2 Comments

  1. Jeg skal til jylle!
    Nå, men jeg tor du kan bære den der cowboydervest med styrke. Især fordi jeg ved at du kan pande en rockertype ned i et slag. Iron Maiden mærker klæder enhver af de veste!

    Tillykke ed det dem alle, de er seje på hver deres måde. Jeg kan slet ikke forstå a der allerede er gået et år, med din far, men der så pissesejt!

  2. Et år! Wauw. Tillykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)