Ufuldstændig liste over mine forsætter for 2019

Begynd til kajak (Hej, hvor padler du? Er det godt? Kan du anbefale noget tæt på en Brygge i Kbh? Så giv lyd!)

Paris med Mor. Jeg tænker august.

Barca med P. Vi tænker maj.

Northside, Copenhell, Roskilde, Smukfest. #Emoji med penge der flyver væk

 

 

Skriv specialet på normeret tid. Skriv specialet på normeret tid. Skriv specialet på normeret tid. Skriv specialet på normeret tid. Skriv specialet på normeret tid. Skriv specialet på normeret tid. Skriv specialet på normeret tid. Skriv specialet på normeret tid. Skriv specialet på normeret tid. Skriv specialet på normeret tid. Skriv specialet på normeret tid.

25 bøger igen. Det gik jo skidegodt sidste år. (Dette er ikke ironi – det gik faktisk godt. Så godt, at jeg stoppede med at tælle i sommerferien, da jeg rundede de 20 bøger).

Sænk farten. Sæt kun i sprint efter ting, du virkelig gerne vil. (Gælder krop, job, studie og alt derimellem).

Lav ting med venner. Bliv bedre til spontant at ringe og spørge, om nogle giver en kop kaffe.

Begynd til sangundervisning. Begge mine nye hobbies kommer til at koste meget mere end det Fitness-abonnement, jeg har sagt farvel til. Men jeg er sikker på, det bliver det hele værd. Mere om det i et andet indlæg.Følg, like og del:
error20

Previous

Lektier fra året der gik

Next

Hvorfor jeg meldte mig ud af fitness lige inden jul, og jeg synes, du skal gøre det samme.

11 Comments

 1. Rikke

  Mht. kajak: kan se at du har fået gode forslag på Twitter. Hvis du kan komme til noget rundvisning/åbent hus/infoarrangement i Kajakklubben Nordhavn, ville jeg anbefale det som research. Ifølge deres vedtægter er de en bred kajakklub (mange forskellige kajaktyper) så de bør kunne rådgive om den kajaktype du skal gå efter at lære, baseret på det du vil med kajakroning.

  Data ift Paris i August:
  Der kan være meget, meget varmt. Og franskmændende holder selv ferie i August.

  • Har godt set de mange forslag på Twitter, så skal der bare ringes og googles på livet løs.
   Plejer normalt at tage Paris i foråret, men min gode franske ven siger, at byen faktisk er smukkest i august, og at måneden er rolig turistmæssigt også, så jeg tænker at prøve noget nyt.

 2. Camilla

  Og tage på besøg i Bruxelles. Jeg tænker engang når det er varmt (Maj til September) 😘😘

  • Ha, Camilla. Vi fortalte faktisk Mor, at vi har en stående aftale, som lader vente på sig – og hun sagde straks, at hvis U ikke vil med, så vil hun. 🙂

   • Rikke

    Så håber jeg på en positiv anmeldelse af Paris i august, for så er det vist noget vi vil overveje et andet år.

    • Rikke

     Hov! Forkerte tråd, undskyld.

    • Ha! Jeg fandt den alligevel. Jeg skal nok sige, om det er lige så godt som Paris i foråret (hvilket – lets face it – nærmest ingenting kan være).

 3. Lover at både Barca og Paris er skønne – var i sidstnævnte by i maj for anden gang, det er simpelthen så dejligt et sted!

  – A

  • Jeg har boet i Barcelona et lille år og Paris er måske min mest besøgte by ever, så jeg ved, at det bliver skønt. Men nogle gange vil man gerne rejse et sted hen, der er velkendt og rart og nemt at navigere i. Og Mor har aldrig været i Paris, så det bliver en oplevelse!

 4. Sænke farten er vi nok mange, der bør. Jeg vil også gerne – især på Donnaens vegne … Håber virkelig, du kan få det til at fungere med dit andet ønske om at skrive speciale på normeret tid 🙂

  • Jeg hepper på, at du også kan finde bremsen i hverdagene. Det lykkes ikke altid for mig, men jeg håber og tror at øget bevidsthed på roen vil føre mere af den med sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)