Close

6 Comments

 1. godtpolstret
  9. december 2013 @ 19:38

  Uhh, kender det godt. Jeg tuder over alle “forvandlings”reality-programmer for tiden, alle “man-skal-gå-så-grueligt-meget-igennem-før-det-bliver-godt” – film/serier/børneTV, alle billeder/historier/film om børn, der bliver væk/bliver fundet/har det godt/har det dårligt, alle ting med dyr, livet, kærligheden, døden – alt. Det må være julen!

  Reply

  • Trix
   9. december 2013 @ 20:55

   SKal vi to ikke bare vedtage, at det er julen? Også den eneste måde, jeg kan se en ende på tuderiet på…

   Reply

 2. Linda
  9. december 2013 @ 22:41

  Tak 🙂 jeg ved ikke hvad du har gjort, men nu kan man igen læse hele dit indlæg i bloglovin’-appen. Det har der ellers været rod i noget tid – ikke at det får os til at blive væk, men det andet er bare nemmere 🙂 Glædelig jul(-e hyl)

  Reply

 3. Kathrissen
  10. december 2013 @ 09:40

  Du er igang med at beskrive mig, Trix! Jeg har indenfor de sidste to timer grædt 4(!) gange og jeg har ikke noget at græde over. Sidder pt. på KUA og var lige ved at græde over din historie med den unge mand.

  Jeg er heller ikke gravid (tog en test i sidste uge), så hvad fanden sker der lige?!?!?!

  Reply

 4. muttilove
  10. december 2013 @ 15:17

  det er fordi det er hjerternes festmåned og det er godt at have følelserne trillende ned af kinderne engang imellem<3 -som i rigtig godt -og vigtigt! -så man husker dem allesammen<3<3<3 juleknus fra muttilove

  Reply

 5. Louise
  16. december 2013 @ 12:56

  Viljen er total overvurderet som magisk fix-it-all. Masser af tanker til din mor fra mig, som døjer med egen og andres forventning om, at man bare skal tage sig sammen for at få tingene til at køre, hvis tingene ikke kører.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)