Skip to content

5 Comments

 1. på nye eventyr
  25. januar 2012 @ 19:42

  Masser alenehygge og masser af venindehygge idag. Alletiders.

  Du er god at du bærer din far så meget igennem, på den måde også rigtigt godt at du er i Odense igen.
  Det med at drikke i bilen, hvorfor tror fædre man ikke opdager det? Altså udover de gange, hvor de gør det åbentlyst mens man selv er i bilen..
  Hvorfor mon er der så mange i vores forældres generation der har alkoholmisbrug, jeg kender så mange.

  Reply

 2. trixyworld
  25. januar 2012 @ 19:52

  Jeg har også tænkt meget over det. Kan nærmest ikke nævne en voksen mand i min familie der enten ikke har eller har haft snablen for dybt begravet. Det er trist og sørgeligt, og jeg håber ved gud at vores generation gebærder sig bedre. Hurra for metroseksualitet – nu MÅ de da snart indse, at det er bedre at tude end at lægge låg på og knække senere?

  Reply

 3. SourPuss
  25. januar 2012 @ 20:58

  Jeg er fuldt ud enig med jer begge to – men samtidig vil jeg ikke blot tilskrive det tilstanden “Træmand”. Min familie husede også en god portion alkoholikere – kvinder som mænd. Hvor det gik galt er svært for os alle at forstå. Men vi støttede hvor vi kunne – og jeg tager sgu hatten af for både dig og far (og mor og bror). Keep it up ! 🙂

  Reply

 4. Mads
  26. januar 2012 @ 10:39

  Alenetid med specialet, den lille hore, ja. Eller, specialet OG min tumblr. Som er mit nye legetøj. And endless source of procrastination.
  Men ville hellere være på cafe i Kolding ^_^

  (Det sidste er i øvrigt en sætning jeg ikke bruger så tit)

  Reply

  • trixyworld
   26. januar 2012 @ 11:24

   Absolut heller ikke én, jeg havde regnet med at høre. Du kommer bare med en anden dag, Madser.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)