Skip to content

2 Comments

 1. Carina S.
  9. april 2012 @ 22:30

  Åhh Trix, som du dog kan fortælle det! Sidder altid med et lille smil på munden efter at have læst din blog 🙂

  Ja i morgen tager jeg mig en fridag fra uni (to timer i dræbende kedsomhed jeg godt kan undvære), og tager ind til byen sammen med min bedste veninde, så vi kan fejre at vi i dag har kendt hinanden i et år, selvom det altså ofte føles som 5 år – så vi tager lige en bette venindedag, hvor vi lige får tid til hinanden efter påske og en masse travlhed 🙂

  Reply

 2. trixyworld
  10. april 2012 @ 13:24

  Ih, kvalitetstid! Hvor lyder det bare lækkert, Carina. Og helt klart at foretrække fremfor uni (eller for mit vedkommende – mandag på en tirsdag…)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)