Skip to content

8 Comments

 1. Skriblerier
  24. september 2011 @ 05:36

  That's it. Nu kommer du simpelt hen til Holstebro og tager på bar med mig. Dit blogindlæg er taget ud af min mund. Og det trænger til at grines,-svines,-drikkes væk. Hvornår kan du være her?

  Reply

 2. The CityGirl
  24. september 2011 @ 10:23

  Hey, det er sgu da okay at du hader det. Jeg har desværre bare ikke rigtig nogen løsning, andet end at end flytning virker oplagt – og så alligevel ikke.Men jeg synes det er okay at kalde en spade for en spade, for så er den altid nemmere at arbejde med :-)Og er der ikke nogen mulighed for at tage nogle kurser eller noget i den dur, mens vi venter på Godot?Og så synes jeg du skal tage til Holstebro og gå på bar med Skriblerier! 🙂

  Reply

 3. Anna S
  24. september 2011 @ 12:13

  Hvad med at engagerer dig i et eller andet, hvor du rent faktisk får en mulighed for at møde nogle andre mennesker? Det kan fx. værefrivilligt arbejde eller en sportsklub. På den måde får du også nogle andre mennesker at gå på bar med i Thisted.

  Reply

 4. sus
  24. september 2011 @ 12:17

  Har du sagt til højt til den sunde og raske fyr?

  Reply

 5. Trix
  24. september 2011 @ 13:39

  Skriblerier: Hvornår går bussen? Der er jo kun små 40 kilometer imellem os!CG: Det har faktisk allerede hjulpet at indrømme, at jeg hader det. Kan ikke få betalte kurser, når jeg er studerende. Men må lede videre.Anna: Jeg må indrømme, at jeg har ligget lidt på den lade side. Det tyskhold jeg ville melde mig på blev nedlagt, spansk findes ikke. Pardans findes ikke. Zumba findes kun til den nette sum af 440 kroner om måneden og en kitesurfingprøvetime koster 900. Jeg kan ikke rigtigt finde på mere, jeg gerne vil?Sus: Jeg har sagt det. Og han læser også med herinde. Han er ikke stolt af, at det er sådan jeg føler. Faktisk vil han ikke engang bebrejde mig, hvis jeg flytter hjem til Odense. Men vi vil jo også bare så gerne være sammen.

  Reply

 6. fasterfis
  24. september 2011 @ 23:45

  Jeg forstår dig skisme godt!!!!Jegboede knap 6 år i det der Kolding da jeg studerede, og det sammen med en helvedes masse søde medstuderende. Men jeg hadede byen. Men du vinder med utallige hestelængder, din situation er værre. Ih, bare jeg lige kunne sende en bid storby over til! Jeg ville hvis jeg kunne!

  Reply

 7. fasterfis
  24. september 2011 @ 23:45

  Og du deler jo heldigvis din skønhed med os, er på det der internet!

  Reply

 8. Trix
  25. september 2011 @ 00:50

  Ja Pille, det er faktisk manglen på mennesker, der er værst. Men GYS, kolding kan da heller ikke have været sjov nej. Men gætter på, du gik på designskolen med en masse sjove krea-typer. De må hjælpe lidt på det 🙂

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)