Close

4 Comments

 1. Lise Jørgensen
  14. august 2011 @ 17:01

  Det dælme godt i kan holde skansen i Thisted og vise dem, hvordan man fester. Eller hvad man kalder det…

  Reply

 2. Head and heels
  14. august 2011 @ 23:19

  Jaaaaa! Pricernes bearnaise holder 100 – hvilket jeg faktisk er kommet til at fortælle dem irl. Og igen – jeg aner flere og flere jobmuligheder for dig deroppe

  Reply

 3. Trix
  15. august 2011 @ 00:01

  Jeg ser altså bare ikke lige så.. stram? ud i afklippet t-shirt og hotpants. Not gonna happen.Self har du mødt dem irl. Blæreanus.

  Reply

 4. Head and heels
  15. august 2011 @ 02:00

  Mødt og mødt… Tvunget i tv, rettere.I et aldeles fremragende program, hvor de mødte op med hjemmelavet konfekt ünd alles – og programet så ikke blevet sendt, fordi latterlig klimakonference-koncert ødelagde ALT.Hvor sjovt var det lige, at ringe til familierne Heick og Price 5 dage før jul og bede dem afsætte en dag til af optage showet igen??!! De tog det alle pænt, det skal de have. Pænere end hende, der fik 3 dage kappet af sin juleferie og brugte 10 timer på at køre KBH – O'ense i snestorm. Har stadig traumer fordi jeg synes det var så ualmindeligt pinligt overfor alle de søde menneskerOg PS: Cultpigerne er ikke i nærheden af din league. Du skal være kickass værtshus-mamma, om du så skal lave dit eget sted.. (Hvor der er bearnaise på cowboytoasten:-))

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)