Skip to content

5 Comments

 1. Carina
  6. februar 2012 @ 20:42

  Haha, lade dig ombetrække. Hvor er det skægt ;o)

  Har læst, men ikke kommenteret længe. Hvor er I seje i din familie, at I hjælper jeres far, taler om de svære ting, græder sammen, støtter hinanden – det er en gave at kunne det, også selv om det er triste omstændigheder. I er seje, du er sej!

  Reply

  • trixyworld
   6. februar 2012 @ 20:49

   Tak Carina. Godt at høre din ‘røst’ igen. Måske er det på tide, jeg lader mig ombetrække? Bare i fløjl. Please.

   Reply

 2. Kaffe & T
  7. februar 2012 @ 08:26

  Du kan aldrig svigte din far ved at gøre noget godt for dig selv. Du gør jo en masse godt for ham, og mon ikke han sætter pris på det? Og mon ikke, han vil føle sig som en byrde, hvis han afholder dig fra at tage praktikpladsen, når/hvis du får den? Jeg har lært på den rigtigt hårde måde, at man skal være noget for sig selv, før man kan være noget for andre. Det lyder banalt. Men det er fan’me en god huskeregel.

  I øvrigt super sjovt med ombetrækningen. Det gad jeg godt selv ha’ sagt. 🙂

  Reply

 3. Line
  7. februar 2012 @ 13:50

  Jeg har også læst med et stykke tid uden at skrive kommentarer, men nu kan jeg ikke holde kæft længere. Du er herre sej og ekstremt omsorgsfuld over for din far, når du kører med ham til alkoholbehandling. Du skal bare huske også at være omsorgsfuld over for dig selv. Og lad være med at falde i fælden, hvor man siger til sig selv, at man ikke er gode ting værd, for det er du.
  Lad mig i samme åndedrag anbefale en pårørendegruppe for familie til alkoholikere. Så står du ikke så alene med dine tanker. Alkohol er en satan, der påvirker hele familien. Jeg tror at du kunne have behov for, at nogen også støtter dig.
  Husk at din familie og dine venner elsker dig lige så meget som du elsker dem, og tag afsted til den jobsamtale med det i baghovedet.
  Jeg hepper på dig. Held og lykke med det hele, hvad end du vælger.

  Reply

  • trixyworld
   7. februar 2012 @ 18:28

   Tak for de dejlige tanker. Vi har allerede fået tilbudt pårørende behandling, og vi har sagt ja tak. Der er bare lige nogle gevaldige udfordringer i disse dage, som kommer først. Men vi skal nok tage afsted. Det lover jeg.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)