Skip to content

3 Comments

 1. byMelchiors
  27. februar 2013 @ 19:42

  Vælg krimi, altid krimi!
  Nej, i virkeligheden tror jeg ikke du skal være så bekymret. Mange af områderne krydser ind over hindanden og du kan snildt rejse på både underholdning og krimi.
  Bedste råd er, at du allerede ved, hvad du helst vil, når du lægger nyhedens interesse og adrenalinjunkieheden fra dig. Så længe det er nyt, spændende og der er action, så synes man jo det er fedt. Mit bedste råd er derfor at gå efter det, der gør dig glad til daglig. De store begivenheder er ikke rugbrødet, men glasueren. Find det rugbrød, du synes smager bedst. Og husk at du jo ikke er bundet til noget for evigt.
  Og at du skal sige til mig, hvis der er noget ledigt på krimi, der hvor du er!!!!

  Reply

  • trixyworld
   27. februar 2013 @ 19:51

   I promise at sige til. Men vi er jo travle. Og det var et rigtig godt råd, sgu. Foreløbig tror jeg dog ikke, at jeg can be a choser, når den dag kommer. Men måske engang…

   Reply

 2. byMelchiors
  27. februar 2013 @ 20:21

  Jo det kan du. Men jeg er jo også gammel og desillusioneret. Efterhånden går det op for dig, at du ikke kan udholde folks elendighed og triste skæbner i krimi, eller at du ikke gider være på landevejen hver dag på nyheder, eller at underholdning pludselig virker tomhjernet eller meningsløs. Eller at arbejdstiderne bare er for latterlige.
  Hen ad vejen dukker der dealbreakere op – og mange af tingene kan, som sagt, kombineres. Fagområder er efterhånden helt uddøde på redaktionerne, så go ahead. Og sig endelig til – jeg er god til at være travl!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)