Spring over

Nå, men så inviterede jeg den underskønne Leise på Tarteletter med Høns i asparges i stedet for.

Så kan man jo umuligt nå at træne.

Jeg kan ikke engang nå at arbejde over, så jeg måske kan få råd til en af de ni kjoler, jeg gerne vil have herindefra. Arj men god dammit – er de ikke fine?

Nu er min chef lige gået. Hvor frit kan jeg tolk på, hvornår jeg så har fri?

Følg, like og del:
error20

Previous

På Smukfest

Next

En dag fuld af glad

5 Comments

 1. hi hi, de kjoler har jeg også drømt om længe og linket til på bloggen. Min mand har givet mig dem som lokkemiddel, fordi jeg gerne vil tabe mig 5 kg. Når jeg har tabt mig de 5 kg må jeg få kjole… Synes bare det går lidt sløvt med det. Drømmer om snoller konstant.

  • trixyworld

   Den Sunde og Raske konstaterede bare, at vi er på røven. Kan godt være, jeg skal lokke ham til, at givem ig en om 5 kilo. Så skal de nok ryge på 14 dage. (At de så ryger på igen, tager jeg mig ikke af…)

 2. Ha! jeg har udtænkt nøjagtigt samme plan!

 3. Ulla

  Lurer regelmæssigt med på bloggen – elsker din måde at skrive på. Selvom jeg er 500 år ældre end dig (næsten), rammer du et eller andet, der virker bekendt. Så – tak for den ærlighed og det mod, du udviser her på bloggen. Og nu elsker jeg også Lady V’s kjoler. Som rent faktisk fås i størrelse velvoksen – uden at ligne et aflagt Benneweiss-telt. FOR SATAN HVOR ER DE FEDE! Og så mange at vælge imellem – bankdamen bliver måske knapt så begejstret…. Men her er den slags kjoler, jeg har ledt efter i str. absolut ikke noget nips. Tak for linket. Og igen – tak for bloggen.

  • trixyworld

   Tusind tak for din ros, Ulla. Det er fantastisk at høre, hvor mange mennesker- i alle aldre- jeg kan nå ved at være hundrede procent ærlig og tale om de ikke altid så lette ting.
   Jeg stemmer for, at du køber dig en kjole. Det har du sgu fortjent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)