Og derfor hører i ikke meget fra mig. Jeg er så ufatteligt langt fra alt der hedder hjernevirksomhed og internet.

I bliver bombaderet med billeder, når jeg kommer hjem. Indtil da kan i se nogle af de bedste på Instagram Trix5K – inklusiv kendis-suck-ups. Ja, man er vel indenfor underholdning. Jeg har også mødt Paris Hilton i dag – hun er nemlig med i Paradise Hotel?

Her er 70 grader – 35 morgen og 35 aften (Har også samlet dårlig guide-humor op). Mega varmt – jeg har konstant svedpletter steder, hvor middelaldrende mænd med hang til rødvin også får dem.

Indtrykkene står i kø, og jeg har traditionen tro intet noteret, ikke reflekteret over noget som helst og er bare væltet med på stafetten, som jeg evnede. Derfor får i rodebutikker af oplevelser og billeder, når jeg kommer hjem.

Indtil videre har to af mine medrejsende fundet taranteller i henholdsvis værelse og kuffert. En vaskebjørn har væltet og tømt sukkerkrukken i mit køkken. Jeg har badet i den pool, hvor Bruce Willis blev fotograferet med bar røv og på den strand, hvor Seal og Heidi Klum blev gift hvert år – dengang de stadig kunne lide hinanden, forståes.

Livet er smukt. Og var det ikke for den Sunde og Raske kom jeg aldrig hjem. Men jeg savner ham. Alle værelser, oplevelser, skatte, branderter og locations skriger efter kærlighed og tosomhed.

Følg, like og del:
error20