Søndagsupdate

Når man er den eneste på redaktionen, der er ligeglad med Tour de France, kan det godt være op ad bakke at arbejde om søndagen.

I går fik jeg en sms fra min far. Han fortalte, at han for første gang siden han gik ud af folkeskolen, er gået på sommerferie uden at fejre det med en øl. Det synes jeg er sejt. Er megastolt af min far i dag.

Og lidt rørt over alle jeres fine kommentarer til mit sidste indlæg. Gu’ fanden skal vi elske os selv. Hvis du ikke elsker dig selv, hvordan vil du så forvente at andre skal gøre det? Jeg tror vi fik sået et fint frø sammen i går. Og jeg blev mindet om, hvor hyggeligt det er at have billeder på bloggen. Sikke noget.

Jeg er lidt bitter over ikke at skulle ud i smatten i aften og se den islandske prinsesse. Men jeg er på arbejde (hej hej solskin) og jeg har i øvrigt ikke råd. Til gengæld skal jeg have chili con carne i aften. Det hjælper lidt.

I får lige lidt flere godter. Et ‘hårbillede’ fra byturen for nylig og et lille kærlighedssnap fra en søndagstur.

Følg, like og del:
error20

Previous

Den bedste udgave af mig / Anti-slanke-ævl

Next

Who needs H&M?

5 Comments

 1. Anne M.

  Du har altså verdens fineste hud. Jeg er misundelig. Og nysgerrig efter hvilken foundation, du mon bruger?

 2. trixyworld

  Anne, min pige. Det er mac. Mac mac mac. På det øverste billede har jeg studio fix-foundation på og på det nederste studio-fix pudder. Så nemt er det i min verden. Mac løser alt.
  Katrine: Tak’saleha’. Jeg elsker dem også ret meget.

 3. Albertesmor

  Hold nu op noget lækkert hår der på toppen af dit hovede!

 4. Årh, du har det lækreste garn, og ligner i øvrigt Drew Barrymore på det øverste billede (og jeg er vild med Drew, sp det er på den allerbedste måde)

  Ville egentlig have kommenteret på det sidste ndlæg, men kom fra det igen, så jeg hepper med her: intet er smukkere end en kvinde med selvværd, og ingen er mere tiltalende end dem, der også elsker sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)