Skip to content

2 Comments

 1. R
  8. november 2018 @ 10:53

  So this happened.
  Jeg havde været til den første rigtige fest-fest i et år efter jeg har fået min datter. Dagen efter skulle jeg ud og have fat i noget cola og jeg gik med klapvognen foran mig og min kæreste i hånden, jeg havde ikke børstet tænder (fordi det var en alt for anstrengende tanke for mig), lignede en hængt kat og havde et halstørklæde viklet rundt om hovedet, for ikke at blive genkendt. På Gothersgade støder jeg ind i en bekendt fra folkeskolen, som står og deler smagsprøver på saft ud (hun ser virkelig godt ud) og i stedet for bare at smile høfligt, vælger jeg at vikle mit halstørklæde af hovedet og råbe “HEJ S -DET ER FAKTISK MIG R”
  Det skal siges at mig og hende aldrig rigtig har været venner eller noget, så der var intet af tale om og hun bliver helt rød i hovedet og siger …. ej, hej! Og så siger jeg bare: ja, så. Jeg har rigtig mange tømmermænd, her er min datter og vi har lidt travlt og så vikler jeg tørklædet om hovedet igen og skynder mig væk, med min grinende kæreste ved siden af mig.

  Reply

  • Trix
   10. november 2018 @ 09:35

   Åååh Hahahaaa. Tømmermænd gør os alle tjekkede, R.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)