So this happened #4

Slog en fis i Meny. Den var lydløs, troede jeg. Men jeg kunne se på ham lidt længere henne ad brødhylden, at den mest var lydløs for mig, fordi jeg havde musik i ørerne.

Var tre dage om at møde på arbejde. Efterårsferie og flextid har vist sig at være meget svært for mig. Lidt synd for de kolleger, som troede, jeg ville dukke op mandag morgen, at jeg mødte lidt senere. Aka. onsdag.

Tre. Tre gange gik jeg i gang med at spise igen, da jeg var til brunch hos Artilleribanden i weekenden. Faktisk stoppede jeg først med at spise mig alt for mæt, tage en kop kaffe, snakke en halv time mere for så liiige at vippe en pandekage mere over på tallerkenen, da der ikke VAR flere pandekager. Eller mere bacon. Jeg kom hjem fra brunch kl. 17.

Hvornår har du været allermest tjekket i sidste uge? Og læste du med i sidste uge, da jeg tog til tv-optagelse på SDU med morgenhår?

Eller ugen før, da jeg kørte tilbage på job for liiige at spise den romkugle, jeg havde efterladt på mit skrivebord? Jeg. En tjekket blogger.

Følg, like og del:
error20

Previous

Kender du Havekalender for Børnefamilier?

Next

Sæt din makeup med pudder

6 Comments

 1. Brunch ender ALTID med at blive udryddet før eller siden. Og koffein overload er en sikker vinder.

  – A

 2. Jeg fik en halvstor gren i hovedet, da jeg gik morgentur med Kamelen i går morges. Og jeg har stadig en øm plet oven i knolden. Det var fordi det blæste og ikke fordi jeg var specielt utjekket, men det føltes alligevel meget tegneserie-dumt. Sådan noget, der ville kunne ske for Søren Brun på en dårlig dag.

  • Åh. Efterårsblæsevejr er farligt. Vi må hellere bure os inde og først komme ud igen til maj! Jeg starter! (Håber bulen forsvinder hurtigt).

 3. Kim

  Hahaha! Jeg elsker dig altså! Og den med prutten har jeg gjort flere gange…

  • Årh Kim. Du er fandme skøn. Vi er et fint par, selv om vi nok ville være et træls par at møde ude i dagligvarebutikkerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)