Skip to content

4 Comments

 1. Venterpaavinblog
  8. oktober 2018 @ 10:48

  .. da jeg sagde til en nybkollega, at jeg nok hellere ville have amputeret min hoved med en ske, end jeg ville arbejde i en børnehave resten af livet, da vi talte om hun lige var skiftet branche derfra, fordi de skulle flytte fra færørene pga. hendes mands job. Meget sympatisk, nu hvor hun faktisk var glad for det – me not so much, da jeg var sådan et sted :p Hun tog det heldigvis helt fint

  – A

  Reply

  • Trix
   8. oktober 2018 @ 13:06

   Bahahaaa. Åh. Jeg minder nogle gange mig selv om, at jeg jo bare kan bruge min ‘inside voice’ til ting, der potentielt kan være lidt for meget. Men jeg glemmer det ofte i momentet. Heldigt, at hun tog det fint. Det ER jo bare ikke alle, der egner sig til at arbejde med børn.

   Reply

 2. Henriette
  9. oktober 2018 @ 10:32

  Da jeg – helt groggy af jetlag – på er fancy hotel i Seoul syntes at mine trætte, ømme og tørre fødder da lige skulle smøres lidt ind…… i tandpasta! Til gengæld var da fancy koreansk mojito tandpasta, så nu har jeg een ualmindeligt velduftende fod (jeg nåede at opdage at noget var helt galt før jeg nåede til fod nummer to).

  Reply

  • Trix
   14. oktober 2018 @ 13:16

   Kunne du så mærke forskel på dine fødder bagefter? Måske er fodmasker af tandpasta det nye!

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)