Skip to content

5 Comments

 1. Cecilie
  19. juni 2013 @ 08:29

  Ou, den er satme også svær! Og ja, tag lige en alvorssnak med dig selv, og spis da for Guds skyld ikke de der Netto-papsalater.. Spis gode rester af gårdagens aftensmad, eller noget andet bare slightly mere interessant! 🙂
  Kan Den Sunde og Raske ikke få dig lidt i balance? Sørge for at du får en smule kage ind i mellem salaterne, så dit hoved ikke får dig overbevist om at det er forkert 🙂

  Reply

 2. Bodil
  19. juni 2013 @ 14:16

  Tror du rammer hovedet på sømmet med alle kvinder og pigers stræben lige her 🙂
  Jeg kender det i hvert fald umådeligt godt! Tror tit, det der “high” folk snakker om, kun snakkes om for at gøre andre utilpasse og se lidt bedre ud. Og hvad sker der for at så snart man bare stiller fokus lidt på sundhed, så bliver det sådan helt ekstremt – bikini bootcamp, ekstramange slankebøger og konstante indslag om, at vi skal have netop den perfekte krop. Og det er her, humlen også ligger: for “perfekt” er at være i balance – og vi vil jo alle sammen gerne være perfekte og i balance, men det er bare så svært at nå det. Og så ender vi i endnu større ubalance.

  Reply

 3. Sheila
  19. juni 2013 @ 14:39

  Det er skræmmende så meget det minder om mig! Jeg kan genkende mig selv i hver eneste sætning.
  Så er vi da to med krøllede hjerner 🙂

  Reply

 4. Linda
  19. juni 2013 @ 19:42

  Måske er det fordi du yo-yo’er ud af et mode, inden du har været der længe nok til at ændre din måde at tænke på, at det bliver ved med at være alt/intet? Det er klart, at hvis man er den type, så vil mere have mere og mere og mere, indtil lortet brænder sammen af overanstrengelse og irritation.

  Men hvad nu, hvis du holder fast i, at 4 gange er 4 gange. Blev der sagt. Og selvom det føles forkert, de første mange gange, du springer over, eller siger nej til veninderne – det gør det jo bare fordi, det er et mønster, der skal brydes? En måde at tænke på, der har godt af at blive udfordret?

  Når vi træner snakker vi om, at når det kan mærkes; så gør det en forskel. Det er er lidt det samme med hjernen, tænker jeg. Giver det mening? Så måske det her var chancen for at øve sig i at blive lidt mindre alt eller intet på livet, sådan helt generelt:)

  (Ok, holder kæft nu. Vil bare så gerne heppe på, at du har fået sat gang i en positiv spiral.)

  (Holder kæft. Fra NU af.)

  Reply

 5. Ducky
  19. juni 2013 @ 21:54

  Er ærlig talt også mere taknemmelig for at slippe end high. Bliver sgu mere high af at smøre madpakke med 4 x leverpostej uden noget, end træning.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)