Smart i en fart

I kender dem godt. Alle kontorer, vennekredse, fodboldhold har én.

Ham der taler lort.

Han behøves ikke tale grimt, ned til dig eller være ubehøvlet. Den slags typer er ofte nemmere at opdage og afskærme med det samme, så man ikke risikerer at sidde i samtale med dem.

Det er muligt, at alle venindeflokke også har én, men jeg kan ikke komme i tanker om, hvem det er i min- så jeg tror det ikke. (Med mindre det er mig, naturligvis). (Det er det nok).

Men i kender ham.

Ham der er lidt for smart i en fart. Gerne skal fortælle om hans seje job (Ja, det var faktisk mig der åbnede fitnessdating.dk), uendelige sportslige evner (jeg kunne godt være blevet professionel fodboldspiller, men det er jo en stakket frist, så det gad jeg ikke) eller som hænger ud med de kendte (Jeg kender faktisk én, der var danser i en af Rihannas musikvideoer).*

Kendetegnet for dem er, at de taler. Længe. Om sig selv. I en af de monologer, som det så er meningen, du skal forklæde som en samtale ved at sige ‘ih’, ‘åh’ og ‘virkelig?!’ på de rigtige tidspunkter.

Normalt vil jeg anbefale alle bare at rejse sig og gå. Du kan faktisk slippe af sted med de i 35 procent flere tilfælde, end du tror. For Full of Himself-fyren er sjældent så selverkendende og observant, at han regner ud, hvorfor du gik. Nogle gange stopper han ikke engang med at tale, men drejer sig bare om mod nogle nye – mere eller mindre frivillige- lyttere.

Men er sagen dén, at du skal se ham i øjnene på arbejde eller i klassen hver dag og at situationen derfor kan blive lidt akavet, hvis du konsekvent går, når han taler, så vil jeg anbefale dig at lukke mentalt af og recitere følgende omkvæd i dit hoved igen og igen:

Giv-mig-fred-sangen

(Psst – Jeg ved fra Barbara selv, at hun også bruger det trick, når fyre snakker lort…)

*Alle eksempler er hentet fra virkelige barer i det virkelige liv.

Følg, like og del:
error20

Previous

Man har et standpunkt

Next

Panikpakning

2 Comments

  1. ELSKER, at det er 35 %. Ikke 20 eller 40. Men 35.

    (It’s funny, ’cause it’s true:))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)