Skip to content

4 Comments

 1. venterpaavin
  4. november 2018 @ 11:19

  Åh, hvor har jeg dog haft mange af den slags jobs – og hvor er der mange, som mener at mit nuværende job er på den liste. Jeg ved stadig ikke hvad er drømmejob er eller hvad det måtte indbefatte for mig, men løn gør fritiden sjovere, og jeg bliver så glad af at komme ud i den friske luft og gøre noget godt for andre.

  – K

  Reply

  • Trix
   5. november 2018 @ 11:25

   Det lyder, som om en del mennesker ville have godt af at holde sig på egen banehalvdel og ikke forsøge at bedømme andre menneskers levebrød, bare fordi det ikke passer til dem. Det er skørt, som vi er vilde med at rangordne finheden af hinandens job. Kan vi ikke bare sætte pris på, at der findes mennesker, som passer til dem trods forskelligheder?

   Reply

 2. Mads
  4. november 2018 @ 14:46

  Der var den gang, hvor jeg var bygningsarbejder i Sydney, og de havde hyret for mange folk. Sjakbajsen var en 20-årig med verdens største ego, som besluttede sig for at fyre folk ved at brøle dem ind i hovedet og kalde dem dovne, dumme og uduelige. Så var der den gang hvor jeg arbejdede i renseri, og folk afleverede deres beskidte tøj fyldt med alt lige fra viagra og heroin over deres folkepension i små sedler til ham der afleverede et par bukser fyldt med, ja, fæces. Værste/mærkeligste job var nok i opvasken på et hospital. Hospitalsmad er i sig selv slemt. Hospitalsmad der har stået 24 timer ved stuetemperatur er på stadiet lige før det er en forbrydelse mod Genevekonventionen.

  Reply

  • Trix
   5. november 2018 @ 11:27

   Det lyder jo vanvittigt med ham i Sydney, Mads! Psykopater har altså lidt for let ved at vinde frem i mange brancher. Skal vi aldrig overveje, hvordan vi hylder personlighedstræk, der er så fremherskende blandt sociopater? Vi kan jo ikke kræve karisma, resultatorienteret ledelse, fart over feltet og hård styring og så spille overraskede, når det igen og igen er nogle ubehagelige typer, der lander jobbet? Jebus. Renseriet og madresterne tør jeg slet ikke tænke på.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)