Sæt din makeup med pudder

I dag skal vi tale lidt om de forskellige måder, man kan bruge pudder til at “sætte” sin foundation. Hvis du oplever, at din foundation eller concealer rykker sig eller bliver meget olieret i løbet af dagen, kan en af disse metoder hjælpe dig til at holde din makeup på plads og mat i længere tid.

Her er, hvordan de to sider ser ud i forhold til hinanden. Som altid taget med selfie-funktionen bliver venstre til højre – billederne passer altså med, hvordan jeg vender på videoen herover.

Man kan tydeligt se, hvordan den store mængde pudder har lagt sig som et glat lag polyfilla over den ene side af mit ansigt – og det er altså det, baking kan. Men det er også meget lyst og en lille smule dødt.

Forfra ser man forskellen langt mindre:

I mere klart lys, ses det måske en smule, men uden close up synes jeg ikke, der er synlig grund til at gå amok med store mængder setting powder på en almindelig torsdag. (Undskyld, at jeg ligner en, der har røget en giga bønne. One can only dream)

Men tæt på, synes jeg godt, man kan se, hvad pudder kan. I rigelige mængder. For en god ordens skyld, understreger jeg lige, at jeg HAR lagt blush og at mine bryn er tegnet op på billederne. Ellers var det blevet lidt for Halloween-spøgelset.

Videoen kan lidt ses som en fortsættelse til sidste uges snak om foundation og svampe. Jeg er btw efterhånden ret glad for mit kamera-setup, men jeg tror, vi skal holde os til at filme med det opsatte lys og ikke for meget dagslys ind fra siden – selv om det passer godt til rolige formiddage. Men så må vi bare igang med fest-makeuppen – den passer til aften-filming og måske et glas rødvin.. Hæ. Jeg planlægger at følge op med læserforespørgsler den kommende tid – så stay tuned.

Indtil da, kan du jo øve dig på at lægge den hurtigste morgenmakeup med de produkter, jeg synes klarer projektet nemmest:


Eller bare følge op på mine bedste huskeregler, når du shopper makeup og ikke har lyst til at bruge hele børneopsparingen/voksenlønnen/su’en og så videre.

Følg, like og del:
error20

Previous

So this happened #4

Next

Kvinder bliver sex-zoned

4 Comments

 1. Rikke

  Ahaaa, det er sådan den type pudder bruges. Hm, tja bum bum, der kan man bare se …

  • Ja, det er nok ikke alle der reelt har brug for sådan en pudder – eller vil gide at bruge den. Jeg selv er også splittet for helt ærligt, hvorfor kan min makeup ikke bare blive siddende, når jeg har lagt den? Men en aften som i aften, hvor jeg skal jobbe og bobbe rundt på en rød løber og stress-svede en smule, der bliver jeg glad for at kende tricket 😉

   • Rikke

    Det giver supergod mening. Det er, æhm, bare ikke den måde jeg har brugt min på … 🙄 Jeg har bare, ved særlige lejligheder, kørt lidt rundt i fjæs efter at resten af makeupen var lagt (og jeg bruger ikke foundation, endnu)

    • Hej Rikke

     Det er jo helt fint, at du ikke gør som jeg – når du ikke har foundation under. Pudderen er fin til at holde skinnende hud væk, og når der ikke ligger et lag foundation under, gør det ikke spor, at du bare børster den rundt i ansigtet. Hæng dig ikke i, om du gør noget anderledes end mig, med mindre det ikke fungerer for dig. Hvis det du gør, fungerer fint, så kører det jo. 🙂

     /Trix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)