Skip to content

4 Comments

 1. Rikke
  25. oktober 2018 @ 19:37

  Ahaaa, det er sådan den type pudder bruges. Hm, tja bum bum, der kan man bare se …

  Reply

  • Trix
   26. oktober 2018 @ 11:04

   Ja, det er nok ikke alle der reelt har brug for sådan en pudder – eller vil gide at bruge den. Jeg selv er også splittet for helt ærligt, hvorfor kan min makeup ikke bare blive siddende, når jeg har lagt den? Men en aften som i aften, hvor jeg skal jobbe og bobbe rundt på en rød løber og stress-svede en smule, der bliver jeg glad for at kende tricket 😉

   Reply

   • Rikke
    17. november 2018 @ 18:25

    Det giver supergod mening. Det er, æhm, bare ikke den måde jeg har brugt min på … 🙄 Jeg har bare, ved særlige lejligheder, kørt lidt rundt i fjæs efter at resten af makeupen var lagt (og jeg bruger ikke foundation, endnu)

    Reply

    • Trix
     19. november 2018 @ 11:19

     Hej Rikke

     Det er jo helt fint, at du ikke gør som jeg – når du ikke har foundation under. Pudderen er fin til at holde skinnende hud væk, og når der ikke ligger et lag foundation under, gør det ikke spor, at du bare børster den rundt i ansigtet. Hæng dig ikke i, om du gør noget anderledes end mig, med mindre det ikke fungerer for dig. Hvis det du gør, fungerer fint, så kører det jo. 🙂

     /Trix

     Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)