Sådan lægger du blush

I dag handler sminkevideoen om blush/rouge/kald det, hvad du vil. Og kald egentlig også snart videoerne for noget? Jeg kan ikke finde på et godt navn til kombinationen af torsdag og makeup og videoer. Der er bare ikke dukket noget op i mit hoved. Men vi fortsætter ufortrødent.

Dog kan jeg afsløre, at der er en mikrofon på vej med posten, så selv om vi må leve med billedkvaliteten lidt endnu, bliver lyden forhåbentligt snart bedre. Huzzaaah!

Men altså: Den blush der. Jeg er kæmpe fan og i videoen får du både nogle råd til, hvordan du lægger en flot blush, og hvorfor du skal passe på ikke at placere den for tæt på næsen.

I får også lige et rigtig godt eksempel på, hvordan blush, der ser skøn ud på æblekinderne, kan virke lidt… Voldsom, når du ikke længere smiler de runde kinder frem:

Her ser man tydeligt, hvordan flotte lysesrøde kinder bliver lidt mere til… lyserøde plamager, hvis man har bevæget sig langt ind på æblekinden. Hvilken side af ansigtet er du mest til? Og hvad gør du for at få din blush til at se pænest ud?

Følg, like og del:
error20

Previous

Advarsel: Turistfælden vi ikke forudså

Next

Hvad er der med mænd og det der med at komme tilbage og kradse på døren?

3 Comments

  1. Rikke

    I dit indlæg om julefrokostrutine (fra 2013) teaser du med muligheden for et indlæg om “den nemme måde at dulle på”. Jeg ville blive glad hvis det dukkede op som en video.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)