Så ved jeg julen kommer

I går pyntede vi op. Hørte julemusik. Dansede kinddans der, hvor der skal stå et juletræ fra på lørdag.

I Lidl “kom jeg til” at købe for små 150 kroners blandet skumslik, chokolade, brunkager og honninghjerter. Og pludselig. Midt i Bamses jul på Muligvisvej, kvalmen fra den billige tysker-chokolade og banden og svovlen over, at vi hverken har hylder eller billeder oppe i lejligheden (Bevares, vi har også kun boet her halvandet år), kom den snigende. Julestemningen.

Den hvor man lige sukker dybt. Husker året med kælken. Skænker et glas mælk til kagen. Kigger nogen i øjnene og siger forelskede ting og skriver fem julekort, som der er en reel risiko for, jeg aldrig får sendt.

Jeg elsker det.

For mig er julestemning at åbne kassen med julepynten i og gense glimmerkuglerne og komme i tanker om ting, man havde glemt. Det er julestemning at høre ‘Driving home for christmas’. Det er julestemning at spise det første honninghjerte. Det er julestemning for mig.

Men hvad er julestemning for dig, tænker jeg. Mest fordi, jeg også vil lave en konkurrence. Jo sgu! En Instagram-konkurrence.

Tag et billede af noget, der er julestemning for dig. Tag det med @trix5k og #såvedjegjulenkommer.

Jeg trækker lod den 16 december om et eller andet julelækkert. Ja, jeg har ikke lige fundet på hvad endnu. Skal lige prøvesmage lidt flere muligheder først. Men det bliver sukkerfyldt og julet, tør jeg godt love.

Har i lyst til at lege med?

IMG_20131205_202717 IMG_20131205_202815 IMG_20131205_203130

Følg, like og del:
error20

Previous

Juleshopping og Bodil

Next

Tudefjæs

4 Comments

  1. Juleskum! Årh. Det gad jeg godt lige have en posefuld af lige nu – det er sand julestemning med e-numre og det hele! <3

    – Anne

  2. Uhmm, juleskum. Har lige gjort mit til at en hel kasse med det forsvandt på arbejdet. Det kunne jo ikke bare sådan stå der og blive hårdt, så jeg gjorde bare min pligt!
    I dag har jeg julehygget for mig selv med brynvoks- og farve, makeuplesson- og indkøb, frisørbesøg og nu en stak old school Blockbuster DVD’er parat. I morgen bages der vaniljekranse til den store guldmedalje med hele familien. Så kommer julestemningen vel! Jeg skal se om jeg kan indfange den med kameraet;-)

  3. årh trix, så ved jeg julen kommer er jo netop julen! Jeg leger med og er en julefreak ud over alle grænser1

  4. Åh, jeg ELSKER jul! I morgen tror jeg at kæresten går ud i baghaven og fælder et juletræ, og så skal det pyntes mens brændeovnen buldrer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)