Så tæller det sgu

Fik jeg egentlig fortalt, at vi hjalp nogle flinke venner med at flytte ned fra 3. sal og op på 3. sal igen i fredags?

Kan i huske det der med, at uvant træning gør mest ondt to dage efter?

Har fri fra job nu – men aner ikke, hvordan jeg skal komme ned af trappen til min cykel. Eller hvad jeg skal stille op, når jeg når ned til cyklen. Kan umuligt bevæge hobbit-ben i så store cirkler for at komme hjem.

A.V. Men det er fandeme det samme som træning så!

Den Sunde og Raske har naturligvis ikke ondt overhovedet. “Jeg er jo i god form”, som han sagde. Han har også været ude og løbe 15-20 kilometer i dag. Er meget LIDT romantiserende over at have lækker, tynd kæreste i dag.

Okay. I morgen. Nej, ikke i morgen. Man skal aldrig starte på en mandag. På tirsdag. Der gør jeg noget. Hvis jeg kan gå.

Følg, like og del:
error20

Previous

10 Facts om Trix

Next

Søg dækning

2 Comments

  1. At løbe 15-20 km er overbelastende for kroppen. Det er det jeg messer til mig selv, for at overbevise mig selv om, at det er viiildt sejt og helt utrooooligt sundt, at jeg løber 5, og ikke gider løbe mere…

  2. Rikke

    Måske slæbte han ikke så meget som dig? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)