Skip to content

4 Comments

 1. Anne Mette
  6. april 2013 @ 20:04

  Mon du og Thomas Treo fra ekstra bladet var til samme koncert?

  Reply

 2. trixyworld
  7. april 2013 @ 10:28

  Anne Mette: Jeg havde samme tanke. Men så indså jeg, at jeg har en sjæl, er i stand til at føle empati, elsker følelsesudbrud og er et menneske. Det forklarer måske meget godt, hvorfor vi har opfattet aftenen så forskelligt.

  Reply

 3. Kamilla
  7. april 2013 @ 15:47

  Øj hvor jeg godt gad at have været med. Lover jeg ville være stille. Måske endda lukke øjnene og bare svaje.

  Reply

 4. Caroline
  16. april 2013 @ 13:30

  Det der har du SÅ ret i! Jeg var til Lana Del Rey ugen efter i Falconer, og selv om jeg stod ret langt fremme, fik jeg lov til at få min koncertoplevelse krydret af to veninder, der helst skulle føre en laaaang samtale gennem hele koncerten. H-V-O-R-F-O-R?? Hvorfor betale så mange penge for at stå og skvadre? Det er SÅ forstyrrende.

  Jeg vendte mig endda mod dem og tyssede med et smil – bad dem sænke lydniveauet lidt. Den ene reagerede flovt på det – men det fik dem ikke til at skrue ned. Goddammit!

  Man snakker sig sgu da heller ikke igennem en biograffilm? Folk trænger altså virkelig til at lære lidt koncertetikette…

  //Caroline

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)