Så deeet

Nå, skal vi lige komme ned på jorden igen efter i går?

Kan umuligt holde dampen oppe så længe, selvom jeg bliver ellevild, når der er så meget respons lige pludselig. Det er faktisk det skønneste ved at være blogger. At sætte ord på de følelser, som vi allesammen kender, men måske ikke får talt om.

Jeg elsker at sætte ord på, hvad vi alle tænker. Og jeg elsker, når i siger ‘det er PRÆCIS sådan jeg har det – jeg kunne bare ikke få det sagt selv’. Det bringer os allesammen lidt tættere på hinanden.

I dag er nyhedsstrømmen heldigvis tilbage ved den evigt glidende masse af informationer, der vitterligt ikke kan få mit pis i kog. Meget nemmere at håndtere.

Er der noget, der bringer dit pis i kog i dag? (Ja, for jeg er jo aldrig for fin til at hidse mig op i solidaritet).

Det tærer faktisk på den mentale energi at puste sig op til et sådan møgfald som i går, så jeg gør det sjældent.

Følg, like og del:
error20

Previous

Jamen, så knep mig da!

Next

Dreams

3 Comments

 1. Anne

  Mit pis det koger rimelig tit. Jeg går og bliver sådan lidt små-ophidset (ikke på den frække måde at forstå) når jeg åbner for diverse nyhedsportaler. Og hvorfor gør jeg så det. Jo, vi kan vel blive enige om at nyheder ikke er hvad de var engang. Større behov for hurtige fix til hungrende nyhedsjunkier opsummerer vel meget fint udviklingen. Men ellers går jeg og brokker mig over:

  1) Hvorfor bliver der lukket så meget ligegyldig gylle ud. HVORFOR er der så meget paradise bæ smurt udover hele nyhedsfladen?
  2)Hvorfor tør journalister ikke at gå i kødet på dem de interviewer. De bor jo for helvede i hinandens lommer (læs: de knepper på kryds og tværs) I don’t get it…
  3) Hvorfor er det ikke længere vigtigt (nok nærmere interessant) at gå i detaljerne med udlandsnyheder
  4) Hvorfor fanden bliver jeg ved med at læse lortet når jeg tydeligvis bliver småharm over ovenstående
  5)Svaret på punkt 4 er at jeg egentlig godt kan lide at småbrokke mig. Jeg bilder mig ind at det handler om at tage stilling og have en mening. Måske er jeg bare en ganske almindelig mavesur gennemsnitsdansker…

  • trixyworld

   Anne: Jeg er på mange måder enig med dig. Ironisk nok er jeg også bare en del af den evindelige nyhedsstrøm, hvor det hele skal gå så stærkt, at man aldrig rigtigt får tid til at gøre sig umage eller så på tingene fra nye sider.
   Kat: I LOL’d.

 2. Kat

  Simon Emil Ammitzbøll… Sådan generelt bringer han mit pis i kog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)