#RF13 Planning

Kom så folkens. Tænk for mig.

Onsdag går det løs. Jeg smutter på Roskilde. Skal dele telt med dejlige Eva, hænge ud med Rikke og Stine, Interviewe Volbeat og Miguel (Hvis jeg er rigtig heldig også dem her!!!
Jeg skal danse, drikke, synge, trampe, æde flæskestegssandwich til morgenmad, drikke lunkne Gyldne Damer, vaske hår i tørshampoo, gå i gummistøvler, få nye venner, blive væk og ryge usandsynligt mange smøger.
Men, men, men. Jeg er ikke engang begyndt at pakke endnu. Har en halvhjertet liste liggende, hvor der står noget med rejseflasker og håndsprit på, men hjernen vil bare ikke tænke videre.
Hvad er dine festival-fornødenheder, som du hellere vil dø end undvære?
Og kender du til en fed gimmick, en god koncert med en ukendt kunstner, som jeg bare SKAL se, noget jeg bare SKAL skrive om, eller vil du bare gerne se hende Trix dér i levende live, så er det NU, du skal sige til. Du får ikke chancen igen… Før på Skanderborg, altså.
Fuck, jeg glæder mig. Tørshampoo! Det skal jeg huske.
Følg, like og del:
error20

Previous

Fra fingertips til forever – Ocean my love

Next

#RF13 Packing

1 Comment

  1. Knirke

    Rigtig god festival til dig, Trixy – tag et par lange, varme termounderbukser med! Ja, ja – grin bare. Det gjorde alle, da jeg mødte frem på festival med dette ucharmerende beklædningsstykke. Men uanset hvor varm dagen har været, så bliver det bare møgkoldt, når solen er gået ned, det sidste band er gået af og man ikke længere kan stå og lune sig i crowden. Og eftersom du garntrisse har medieby-adgang vil du da ikke gå glip af festen der, vel? Nej du vil ej, lille festabe. Termounderbukserne kan du have rullet sammen i din taske om dagen – og voila: Når det bliver aften smutter du lige i dem og så slipper du for at blive i Tuborgteltet og snakke med en eller anden irriterende Karl Smart-type, fordi det er for koldt at gå udenfor …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)