Skip to content

10 Comments

 1. Mads
  16. juli 2015 @ 19:44

  Trine, du er så syleskarp i din pen, at jeg lægger mig fladt ned i næsegrus beundring. Amen og halleluja!

  Reply

 2. Rikke
  16. juli 2015 @ 22:22

  Amen.

  Reply

 3. Pernille
  16. juli 2015 @ 22:38

  Hej,
  Jeg faldt helt tilfældigt over din blog, og hvor er jeg dog glad for det. Skønt indlæg og du rammer helt præcist! Tak 🙂 Jeg kigger med garanti forbi igen en anden gang!

  Reply

 4. L
  16. juli 2015 @ 22:51

  Jeg har lige læst højt for min kæreste, som desværre er tyndhedsfetischist – og jeg er (….dejlig…?) rund efter en graviditet og en beslutning om at det er okay at ikke ligne en fotomodel – jeg havde brug for dine ord, så tak. Måske gik der bare lidt op for ham.

  Reply

  • Trix
   17. juli 2015 @ 08:18

   Selvfølgelig er du dejligt rund, L! Du har lavet et barn. Hvor er det vildt! Jeg håber, at din kæreste forstår, at en krop du kan bruge og bevæge er alt rigeligt. Virker den, så er den godkendt!

   Reply

 5. Lise Jørgensen
  16. juli 2015 @ 23:42

  Godt sagt. Punktum.

  Reply

 6. Camilla
  16. juli 2015 @ 23:47

  Åh, kæreste Trix!

  Det fineste, mest velskrevne, mest rammende indlæg måske nogensinde?! Elsker dine ord og din vidunderlige pen, og er stolt over at være din velformede og smukke ven! 🙂

  Kys!

  Reply

 7. Stine
  18. juli 2015 @ 14:31

  ??? godt skrevet. Jeg håber, at mange læser og lærer noget af indlæget, jeg blev i hvert fald klogere.

  Reply

 8. Marie
  3. august 2015 @ 20:00

  Puha, den ramte hårdt lige derind, hvor det var allermest tiltrængt. Og hold kæft hvor er det rigtigt! Jeg er også tyk, men jeg er fandengalemig sexet, kurvet, rund og dejlig. Det siger min mand også. Og jeg elsker høje hæle, læbestift, mine krøller og alt det andet. Jeg er ny læser af din blog, men allerede blevet et gladere menneske af det.

  Reply

 9. Lise
  11. september 2015 @ 23:15

  JA JA JA!
  Det er jo som om du har kigget ind i mit hoved, og på allermest elegante vis sat ord på de tanker jeg rumler med. God dammit det er skarpt, smukt og fantastisk. Love you!

  (Og ja min blog hedder Tykke Mor, men jeg ved godt at jeg er andet og mere end tyk og mor, men jeg forsøger med det navn at tage brodden af det hele. “Ja jeg ved godt jeg er tyk, det behøver du ikke fortælle mig agtigt”

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)