Onsdag til søndag, onsdag til søndag

Ja, det er nu altså ikke fordi, jeg skal være stiv de næste fire dage. Jeg magter ikke kampdruk endnu efter juleferien. (Omend jeg brød mig ingen-alkohol i januar forsæt med et glas champagne i Operaen i går. Det må man godt), men jeg har alligevel WEEKEND fra i dag af.

BOOM BABY!

Så efter en fantastisk mandag og en episk tirsdag, er det nu fredag på en onsdag. Fuck ja.

Operaen var vidunderlig. Storslået. Alt det, jeg drømte om. De næsten fire timer, vi tilbragte i operaen gled forbi med sådan en fart, at jeg til sidst var bange for at blinke af angst for at gå glip af noget.

Gør det. Se en opera en dag. Dress up – det gjorde vi. Det var fedt at være i sit fineste skrud med et glas champagne i hånden under de elegant og koloenorme lysekroner i operaen. Og det var fest at sætte sig på en pub med køkken og æde en burger i selv samme elegante antræk også. Havde det ikke været tirsdag, ville jeg have elsket at finde en jazzklub eller en irsk pub bagefter, hvor vi kunne gemme os i et hjørne med hver sin irish coffee og kysse.

I dag er jeg lidt mat i sokkeholderne, men lykkelig. Jeg har også ondt i mavemusklerne efter det der pilates i går. Det må betyde, at det virker – så det gør mig også glad. Når jeg har fri, vil jeg liste ud og købe mors fødselsdagsgave. Og handle ind til de to veninder der kommer og spiser i aften. Har ind til videre kun anskaffet mig portobellosvampe, men har ikke besluttet mig for, hvad de skal fyldes med eller hvad vi skal have ved siden af. (Har dog købt paneret camembert, som vi skal æde til dessert på ristet toastbrød med solbærmarmelade. 90’erne forever!)

Jeg kan ikke huske, om jeg ville frem til noget bestemt med det her indlæg. Sorry.

Følg, like og del:
error20

Previous

Lavinen ruller

Next

Godtogskidtpåsammetid

4 Comments

 1. Jeg elsker Kidd. Endnu mere elsker jeg ham i et indlæg om opera. Jeg elsker dig for Kidd-reference. Håber du får dejlige fridage! Kh fra freak, der er Way too old for onsdag til søndag i mere end en forstand 🙂

  • trixyworld

   Jeg kan faktisk godt klare en onsdag til søndag. Det beviste jeg flere gange i december. Det skræmmer mig lidt. Kidd og opera – du har ret. Whats not to like?

 2. Line

  Glad for at du kunne lide Carmen. Jeg sad i orkesteret igår, og tænkte på, hvordan dit første møde med en opera mon ville blive 🙂

  • trixyworld

   Det var fantastisk Line. Jeg elskede i forvejen klassisk musik og egentlig også den smule opera jeg har hørt live tidligere. Det var mest de næsten fire timer der bekymrede mig og de mange gentagelser – jeg var bange for at tempoet var for langsomt til mig. Men jeg elskede hvert minut!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)