Skip to content

4 Comments

 1. Trine
  16. januar 2013 @ 11:33

  Jeg elsker Kidd. Endnu mere elsker jeg ham i et indlæg om opera. Jeg elsker dig for Kidd-reference. Håber du får dejlige fridage! Kh fra freak, der er Way too old for onsdag til søndag i mere end en forstand 🙂

  Reply

  • trixyworld
   16. januar 2013 @ 13:19

   Jeg kan faktisk godt klare en onsdag til søndag. Det beviste jeg flere gange i december. Det skræmmer mig lidt. Kidd og opera – du har ret. Whats not to like?

   Reply

 2. Line
  16. januar 2013 @ 13:28

  Glad for at du kunne lide Carmen. Jeg sad i orkesteret igår, og tænkte på, hvordan dit første møde med en opera mon ville blive 🙂

  Reply

  • trixyworld
   16. januar 2013 @ 13:44

   Det var fantastisk Line. Jeg elskede i forvejen klassisk musik og egentlig også den smule opera jeg har hørt live tidligere. Det var mest de næsten fire timer der bekymrede mig og de mange gentagelser – jeg var bange for at tempoet var for langsomt til mig. Men jeg elskede hvert minut!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)