On duty

Jeg skal arbejde hele weekenden.

Søndag både morgen OG aften. Men det er lidt okay. Fordi aftenen er Zulu Comedy Galla. (Det havde naturligvis været out of this world, hvis jeg skulle med pigerne til Gaga, men jeg kan godt nøjes med at dulle dem for vildt-shizzle-nizzle-dizzle op og høre om det bagefter).

Mandag har jeg heldigvis fri. Det er nok en god idé efter syv dages arbejde. Og en god idé, når jeg nu skal skiiiidetidligt op tirsdag. Jeg vil nu ikke klage, den skidetidligt op tirsdag betyder nemlig, at det er MIG som får lov til at tage en snak med The Killers OG se deres koncert tirsdag aften i Oslo! (Så husk mig på Insta)

Det bliver freeeeakin’ awesome. Og er noget jeg ser meget frem til. Så meget faktisk, at jeg vælger slet, slet ikke at lade mig mærke med små detaljer i mit kiksede liv, som at jeg kom til at spise morgenmad to gange i dag. (Jamen, der var rundstykker!), at jeg droppede frokosten for i stedet at spise kage. To gange. Og at jeg om lidt cykler i fælledparken til løb med min chef – hun løber, jeg drikker fadøl. Så kan det da ikke blive smukkere? (Eller mere ynkeligt, vælg selv).

Hvad skal du lave i weekenden? Noget med tømmermænd? Det vil jeg sætte pris på. Det hjælper altid min moral lidt, når andre mennesker har det virkeligt skidt, mens jeg er tvunget til at være seriøs. Så føler jeg ikke, jeg går glip af så meget…

Følg, like og del:
error20

Previous

Hvil i fred

Next

The Killers møder Trix

8 Comments

 1. Jeg er glad (på den onde måde) over, at jeg ikke er det eneste væsen i det øldrikkende Danmark, som skal arbejde i weekenden! Håber nu, du kommer til at nyde til weekend alligevel.

  • trixyworld

   Maria: Vi må holde sammen, os tvungne afholdsmennesker.
   Christine: Det er lige sent nok, du spørger. Men for to måneder siden havde jeg med glæde skiftet mine 10 dages sommerferie ud med en uni-ferie.
   Stubbe: Godt scoret!

 2. Christine

  Jeg skal lave nærmest ingenting denne weekend (lade lidt op inden uni starter igen mandag). Men jeg ville give min ene arm (nok bedst med den venstre) for at komme med til Zulu Comedy Galla! Skal vi bytte? 😀

 3. Altså pt. ligger jeg nu i min seng efter at have sørget for at alle de nye studerende har fået en faktisk god fest som start på det nye uni liv 😀
  (at jeg så derudover scorede en sød rusling og en forstuvet tå er en anden side af sagen) 😉

 4. Uh Stubbe: Det var sådan jeg mødte min mand 😉
  Og trix: fordi jeg mødte ham manden, har vi nu en 5-årig, som vi fejrede igår sammen med venner og familie. Til langt ud på natten! Og fordi den 5-årige ikke er enebarn, men storesøster, er jeg oppe og fodre TO unger af, lidt tømmermændsramt, mens manden ligger i sengen endnu.

  On duty? Yes ma’am. 🙂

  • trixyworld

   Hatten af Ma’am. Og tillykke med den 5-årige! Mødre er superhelte, intet mindre. Selv med tømmermænd.

 5. Tak 🙂 Selv superhelte får tømmermænd, viser det sig. Gad vide om det nogensinde er sket for Batman?

 6. Christine

  Bare rolig, jeg har brugt noget af min lange uniferie på at arbejde (6 ugers fuldtidsarbejde) så du behøver ikke være helt så grøn af misundelse 🙂 men 10 dages ferie er ikke meget, så tror ikke jeg ville have byttet hvis du havde spurgt tidligere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)