Omvendte læserspørgsmål

Som trofaste læsere nok har opdaget, er der ved at ske ting og sager med min lille verden.

Først og fremmest, fordi jeg har tænkt mig at udnytte, at jeg pt bliver undervist i digitale løsninger i skolen, og hvor er det bedre at øve sig end på bloggen?

Men også fordi, jeg så småt drømmer om at putte andet og mere end mine tanker herind. Bevares, tankerne vil blive her, men jeg har bare ikke altid dybsindigheder linet op og klar til at blive sendt af sted.

Til gengæld har jeg næsten altid lige købt ny make up, forsøgt mig med en underlig opskrift, trænet med Stine eller noget helt fjerde. Og her er det så, at jeg gerne lige vil tale et alvorsord med dig.

For må jeg godt fylde op med disse ting herinde også? De vil komme til at optræde på forsiden. Men hvis man kun gider det ene eller det andet, har jeg lavet menuer i toppen, så du bare kan vælge det, du gider læse.

Og hvad synes du om min blog med det her layout? Bliver det for irriterende med kun uddrag af indlæggene, eller er det okay, at man skal klikke sig videre?

Jeg spørger kun fordi, det i sidste ende er dig, der skal synes at her er rart at være. Jeg roder med, hvad jeg synes ser lækkert ud – men Trixyworld er ingenting uden læsere.

Så hvis der er noget, der er for meget af. Noget du ekstragodt kan lide eller noget der får dig til at søge nye græsgange, gider du så ikke sige det til mig? Smid en kommentar. Jeg vil jo bare gerne gøre os alle glade.

– Trix

Følg, like og del:
error20

Previous

Jeg gir’ en omgang

Next

Favourites: Home

12 Comments

 1. Jeg eeelsker dig uanset hvad du gør. Slå dig løs, blog om alt det der gør dig, dig.

  …men jeg er ikke vilde med det der udsnit af tekst halløj, det har altid irriteret mit øje og sind at jeg ikke får det hele på én gang. Kald mig grådig, det er ok.

 2. Katze

  Jeg får fnat af at det kun er uddrag, selvom layoutet ved første øjekast er superlækkert! Men jeg synes godt du må spæde tankerne op med snapshots og tøsefnidder! 😀

 3. Med Bloglovin lander man direkte i indlægget og behøver ikke at klikke sig videre. No problem der. Og man (jeg) kan jo bare springe mad- og makeuphistorierne over. Så heller ikke noget problem der.

 4. Lise Jørgensen

  På telefonen skal man klikke sig videre med bloglovin’, det er lidt træls, men på computeren kommer man direkte videre fra bloglovin’.. Jeg synes det nye layout er rigtig godt og det er en god ide at man kan klikke sig rundt i de forskellige kategorier, jeg læser nu alle posts uanset.. 🙂

 5. Lene

  Ikke noget med at klikke videre, jeg hader når det er sådan, men jeg læser altså alligevel med hvis du vælger at det skal være sådan og jeg gider godt at læse alt det du gider dele. Krams Lene

 6. Ida N

  Jeg følger med på Bloglovin, så jeg bliver sendt direkte til indlægget, så du giver den for min skyld bare gas 🙂

 7. Anette

  Synes bare indlæg skal komme i en lind strøm. Synes ikke om at skulle klikke videre eller kigge flere steder 🙂

 8. Louise P

  Jeg læser alt hvad du skriver… Men det der med at skulle trykke mig ind for at læse indlægget, det irriterer mig grænseløst, og er ofte med til at jeg ikke læser en blog.. Kald mig bare magelig – i know.. 🙂 Men indholdet er fantastisk og du fylder bare på efter min mening… 🙂

 9. Katja

  Blog om alt det du har lyst til!!
  Men må indrømme at jeg for det meste søger nye græsgange hvis jeg skal klikke på et indlæg for at læse det hele..

 10. Jeg HADER når man skal klikke videre på et indlæg! (Og bliver nu i tvivl om jeg selv har det samme set up….) Men det er altså et no go, IMO

 11. Anne Lotte

  Jeg elsker blogs hvor man ikke skal klikke sig ind i indlæggene. Hellere hele indlægget, og så kan jeg selv scrolle videre,. hvis jeg ikke gider læse det.

  Og hvis du skriver om mad, hud, hår og negle med samme præcise pen som alt det andet, så bliver jeg hængende… 🙂

  (Bare ikke alt for få af de dybsindige indlæg, vel? 🙂

 12. julie lillegaard

  Nye græsgange? Nevers!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)