Da Trixyworld så dagens lys engang i nullerne, var det en anonym blog. I dag må du gerne vide, at det er mig, som står bag den.

Mine venner kalder mig Anne-Cathrine, Trix, AC eller Trine. Jeg er 87’er, rodehoved og speedsnakker. Glad for gyldne damer, sunlollys og gode venner.

Jeg er journalist, bager brød fra bunden, dimser med makeup og går enormt meget op i mad og madvarer. Jeg læser bøger og kan aldrig høre nok musik.

Her på bloggen finder du en blanding af alt det, som interesserer mig – både det gode og det dårlige. Her er plads til indsigt, tanker, meninger og følelser, men jeg vil kæmpe for, at der ikke bliver plads til misforståelser.

Har du forslag, spørgsmål eller andet, kan jeg kontaktes på mail trixyworld @ gmail.com

Hvis du er helt ny her på siden, kan jeg anbefale at lægge ud med disse tekster for at få et indblik i, hvor du er havnet:

Hvad jeg tror, ondt i maven over Tinder-fyren betyder.

Nej, du føler dig ikke tyk. Du føler dig grim.

men i de mere letter afdelinger, har jeg også masser af rejseguides, opskrifter og små videoer om makeup.

Jeg er også journalist – og du kan købe mig:

I snart 10 år har jeg arbejdet med tekst, og jeg lever af at skrive, klippe, redigere og brande i dag.

Hvis du har brug for en redaktør, feedback eller vejledning i dit eget skrivearbejde, kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder både hjælp til dit cv, dine jobansøgninger, idéudvikling af projekter og faglig feedback i processer med din egen journalistiske skrivning.

Har du brug for en dygtig journalist, har jeg bedst erfaring med: Forbrug, mad, sundhed, træning, kultur, musik og selvudvikling.

Jeg arbejder i tekst-, billed- og lydformater.

Skal du bruge journalist-Trix, kan du skrive på acjdenmark @ gmail.com