Og disinkte d’er og gnækkende g’er

Når man ringer til Easyjets ‘danske’ call center, får man en næsten-engelsktalende inder i røret. Desværre ikke voldsomt engelsk-forstående, eller også er det netop deri hans træning består?

Men når der på flyselskabets hjemmeside står, at jeg har betalt 194,29 gode danske kroner for min ombooking, og de så trækker 194,29 EURO. 1500 bananer. Måneden budget. Så bliver man lige nødt til at ringe og spørge, hvad der foregår.

(Ja, jeg er fuldt ud klar over, at prisen i euro er den korrekte. Men hvad slags forbruger er jeg, hvis jeg IKKE prøver at få noget ud af en så grel fejl?)

Desværre mødte jeg min overmand. Han var for hardcore. Kørte mig psykisk ned. Igen og igen. Med den evigt positive stemme, gebrokne accent og uvilje til at forstå hvad jeg rent faktisk s.a.g.d.e til ham.

Men han kunne regne beløbet om i kroner for mig? Nej tak, det klarede banken FINT, da de trak pengene.

Han kunne fremsende mig en kvittering for min dankorttransaktion? Nej tak, den har jeg hentet – og der står KRONER!

Jamen han kunne omregne beløbet for mig? Ellers tak, jeg ved godt, hvad 194,29 euro er værd, jeg vil bare gerne nøjes med at betale beløbet i kroner – som i skriver, jeg har gjort.

Jamen han kunne fremsende mig en kvittering, så jeg kunne se min betaling?

Og sådan kørte den. Ping-pong og frem og tilbage som Nik og Jay indtil én af os gav op. Og det blev mig. Ringede jo for pokker i arbejdstiden og havde en historie om Syrien, der skulle skrives.

Men god dammit altså. Er det sådan inderne har tænkt sig at overtage verdensherredømmet?

Eller easyjet for den sags skyld? Skulle dette dog nogensinde ramme dig, kære læser. Så tjek for huds skyld din billet INDEN dagen på dagen. For et simpelt omregistreringsgebyr er 48 euro – 360 kroner. Og så differencen, som altid er størst på dagen. f.eks. 150 euro. Vorherre på lokum. Kan jeg låne to kroner til en kop kaffe? (Vent, vi er i Danmark – 49 kroner så).

Følg, like og del:
error20

Previous

Tilbage i Kåbehåååå

Next

Fuck

2 Comments

  1. Mads

    Undskyld mig, min gode mand, De kunne vel ikke låne en tørstig sjæl 79,50 til et glas Chateau Neuf de Pape?

  2. trixyworld

    LÅL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)