Skip to content

7 Comments

 1. stopdetdog
  4. november 2011 @ 14:26

  Ja altså, jeg er ikke snerpet vel, (VEL!?!) men jeg kan slet ikke klare toiletpapir som køkkenrulle… jeg sidder hellere smurt ind i tomatsovs (ikke sauce) end jeg tørrer mig om munden med toiletpapir. Men snerpet, niks! Et job er et job. Et pæis de bils, som man siger.Jeg håber du får det! Go' musik i ørerne og så er det ikke så slemt!

  Reply

 2. fasterfis
  5. november 2011 @ 13:23

  Damn trixy. Men jeg er sådan en der servere burgere. VI er vel på samme niveau.Hej, jeg hedder Pille, er 33 år, og bruger stadig lokumspapir i køkkenet.

  Reply

 3. Fruen i Midten
  5. november 2011 @ 14:43

  Er heller ikke spor snerpet (NIX), men synes, det er godt, du har investeret i køkkenrulle og -holder (wauw, så er man i hvert fald voksen, tror jeg).Held og lykke med rengøringsjobbet, samtalen altså!

  Reply

 4. Maria
  5. november 2011 @ 20:44

  Ja, okay. Det er fanme voksent. Vi har prøvet af flere omgange, men det går simpelthen ikke. Næ du, en lille rulle toiletpapir er meget mere handy. Og min søn skal alligevel altid skide midt i maden, så det kan sgu være det samme. Rengøring? Det skal vi sgu allesammen igennem på et tidspunkt, skal vi ikke?

  Reply

 5. Ulrik
  6. november 2011 @ 11:05

  Jeg må vist så tilstå, at jeg har haft køkkenrulle hele tiden, siden jeg flyttede hjemmefra. Holderen er jeg til gengæld ikke nået til endnu.

  Reply

 6. Trix
  6. november 2011 @ 14:45

  Det er åbenbart et tilbagevendende issue for mange. Gad vide, hvorfor der er så stor forskel på lokumspapir og køkkenrulle?Ulrik: Er man rigtig voksen, hvis man ikke har en holder?

  Reply

 7. Ulrik
  7. november 2011 @ 00:39

  Nej nej, jeg håber da, at den "manglende" holder kan bruges som bevis for ikke at være alt for meget voksen.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)