Skip to content

5 Comments

 1. byMelchiors
  28. august 2013 @ 11:14

  Du er en sveske. Tak for luuuuve og right back at ya! <3 <3 <3

  Reply

 2. på nye eventyr...
  28. august 2013 @ 19:49

  Har ikke lige meldt mig til et eller andet hvor man kan stemme på mig. Aner ikke helt hvad den der award ting går ud på. Er for en lille pissemyre i bloguniverso til at gide sætte mig ordentligt ind i tingene. Måske er det dumt, men uanset. Så er jeg til stadighed så glad for at jeg rører følelser når jeg så møder folk uden for internettet. Især dig. For så er der fandme håb. Har jeg sagt at min mor også er stoppet med flasken= Nå men det er hun. Bum.

  Reply

  • Trix
   29. august 2013 @ 09:02

   Jeg tror da ikke man skal melde sig til? Jeg har da bare skrevet nogle jeg godt kan lide?

   Reply

  • Trix
   11. september 2013 @ 10:35

   Og Pille: Jeg krydser og bøjer alt i neon for din mor. Alt, alt, alt. Hvis hun nogensinde får brug for det eller lyst til det, er jeg sikker på, min far gerne vil tale med hende. Eller mig. Ikke, at vi kan noget, men vi kan begge takke dig for så meget, at jeg gerne vil tilbyde mig. Og jeg vil self også gerne tale med dig om det. Om og om igen! Måske vi endda skal nosse os sammen, tage hinanden i hånden og gå ned til Tuba sammen. Bare sig til!

   Reply

 3. Kristina
  5. september 2013 @ 00:10

  Jeg kendte ikke din blog dengang du boede i en lille lorteby, men hold kæft du kradser et sted der gør lidt ondt. For Rødby er ikke min by, det er ingens by og ingen bor her. Undtagen mig og Hr. Mand, der er væk herfra 12 timer om dagen, men som nægter at overveje at bo er andet sted. Og jeg savner København så meget at det river indeni. Men jeg ved at jeg ville savne ham mere, så derfor kan jeg ikke flytte. Men det er fandeme hårdt indimellem.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)