Skip to content

3 Comments

 1. Ulrik
  3. november 2011 @ 01:09

  Man kan vel godt flyve varerne rundt i Danmark, men ville det ikke være sjovere, hvis det var en selv, der fløj rundt i Danmark, mens varerne blev kørt på lastbiler nede på jorden? :)Hvor har du forresten det der fra med, at der først falder bøder ved 15% overskridelse af de 80 km/t ?

  Reply

 2. Trix
  3. november 2011 @ 15:13

  Du er usædvanligt skarp, Ulrik. Det ville klart være smartere at flyve mig selv rundt. Kan vi ikke bare sætte prisen ned på det? Der er heller ingen farthastigheder.Jeg aner ærlig talt ikke, hvor jeg har det fra. Det er muligvis noget, jeg har hørt med at halvt øre, mens jeg endnu gik i gymnasiet. Måske i kombination af, at de også skal trække et par kilometer fra deres egen måling, men må hellere slå fast, at det er min helt egen hjemmestrikkede overbevisning og beregning. Vil helst ikke sagsøges, hvis andre tror det samme – og bliver busted.

  Reply

 3. Fruen i Midten
  4. november 2011 @ 10:20

  Den er jeg med på; lastbiler er – mildt sagt – en plage. Flere helikoptere til folket 😀

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)