Skip to content

2 Comments

 1. Dines
  11. juni 2011 @ 12:47

  Åh. Nu får jeg det skidt over at have ønsket, at der ville tilstøde Enlig Mor 23 noget forhindring. For det gjorde jeg. Fordi en lille del af mig synes, at det er sådan liiiidt synd for dig, at det der projekt Bo Sammen partout skal foregå i outlaw Thisted. Så kunne selve lejligheden måske bare være overdrevet fed.Hvad hvis nu der er sket hende noget?

  Reply

 2. Trix
  11. juni 2011 @ 12:53

  Jeg har det nøjagtigt ligesådan! For selvom jeg egentlig bare gerne ville have, at hun fandt noget andet, jokede jeg også med, at hun skulle få en mursten i hovedet og få hukommelsestab, så hun glemte, hvad hun skulle.Men hvad nu hvis det skete? Jeg vil jo ikke gør hendes barn moderløs. Jeg håber, hun fandt noget bedre og billigere! Det er dét, der skete. (Ik'?)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)