Skip to content

2 Comments

 1. Caja
  24. oktober 2012 @ 12:12

  Hej Trix. Jeg er selv en, der er trættere end træt fra klokken rammer 1. oktober – og det irriterer mig HVERT ÅR!
  Men to ting, der har hjulpet mig: en lyslampe (de kan nogle gange fåes ret billigt i Netto og Føtex) og så D-vitamin (jeg kan nemlig ikke optage det normalt, så jeg skal have tilskud udefra – men der er jo utrolig mange danskere, der lider af D-vitaminmangel – måske også dig…?)…! 😀
  Og så thumbs up til 300gr. bland-selv-slik!!! 😀

  Reply

  • trixyworld
   24. oktober 2012 @ 13:54

   Gad vide, hvor hurtigt d-vitamin er ude af kroppen? Det er jo ikke længe siden jeg tilbragte en uge i solrige Mexico og det må alt andet lige have fyldt depoterne godt op.
   Jeg er sikker på, du har ret i det med lyset. Den Sunde og Raske og jeg har været for dovne, da vi flyttede ind. Kun de allermest nødvendige lamper blev hængt op og det betyder, at der nu er dunkelt i vores lejlighed i alle timer, vi ikke er på job. Måske skal vi endelig tage os sammen til at hænge nogle flere lamper op?
   Desværre ved jeg godt selv noget, der hjælper. For jeg havde aldrig trætte morgener dengang jeg svømmede eller løb en lille tur hver eneste morgen. Jeg arbejde i en svømmehal så tre dage om ugen svømmede jeg 20 minutter fra klokken 6-6:20. De to resterende dage løb jeg på job og tog en omvej. Dét virkede. Men det er som om de motionsdage er bag mig?

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)