Når man ganger en brøk med dens nævner,

så får man dens tæller.

Når man skruer ned for sensommer og sollys, så falder Trix i søvn. Gentagende gange.

Hun går også tidligere i seng og glemmer at passe sin blog. Faktisk kan hun knap nok passe sit arbejde. I denne uge, hvor solen fra Mexico er helt ude af systemet, sidder jeg bare og hænger ind over mig skrivebord, mens jeg krampagtigt kæler for den fesne kop automat-kaffe, som hjælper mig igennem dagen.

Jeg sværger, hvis ikke min bukser både var højttaljede og lidt for stramme, ville min krop ikke sidde oprejst. Men som det er lige nu, holder de mig på plads i stolen, mens jeg prøver på at tvinge mig selv til at skrive de forpulede tre Paradise Hotel-artikler, som jeg har lovet chefen i bytte for, at jeg kom til langbortistand.

Ville have trænet i går. Men købte i stedet 300 gram bland selv slik på vej hjem, inhalerede dem i sofaen, mens den Sunde og Raske løb sine 11 kilometer (tre gange om ugen), faldt i søvn, gik i bad, faldt i søvn, lavede mad, faldt i søvn og gik i seng. Amen. Det MÅ da bare være en fase?

Jeg er så træt, at sportsredaktøren kommenterede, at jeg i dag ikke smiler. Det var faktisk en skjult kompliment, for han påpegede ‘at du er altid sådan en, der smiler til mig, når du går forbi, men ikke i dag?’. Er det en sygmelding værdigt, at jeg er så træt, at jeg ikke magter at smile?

Tænker, at jeg prøver noget andet end hvidtbrødmedsukkerogkanel til frokost og femslagsslikalleindeholdendechokolade i eftermiddag. Mon så ikke der er en større chance for at komme igennem dagen og være ved bevidsthed imens?

Jeg har ellers haft en rigtig hyggelig weekend. Tivoli und alles. Den må i høre om senere. Lige nu må jeg hellere begynde at passe mit job.

Følg, like og del:
error20

Previous

Dårlig buksekarma…

Next

Beretninger fra en weekend

2 Comments

 1. Caja

  Hej Trix. Jeg er selv en, der er trættere end træt fra klokken rammer 1. oktober – og det irriterer mig HVERT ÅR!
  Men to ting, der har hjulpet mig: en lyslampe (de kan nogle gange fåes ret billigt i Netto og Føtex) og så D-vitamin (jeg kan nemlig ikke optage det normalt, så jeg skal have tilskud udefra – men der er jo utrolig mange danskere, der lider af D-vitaminmangel – måske også dig…?)…! 😀
  Og så thumbs up til 300gr. bland-selv-slik!!! 😀

  • trixyworld

   Gad vide, hvor hurtigt d-vitamin er ude af kroppen? Det er jo ikke længe siden jeg tilbragte en uge i solrige Mexico og det må alt andet lige have fyldt depoterne godt op.
   Jeg er sikker på, du har ret i det med lyset. Den Sunde og Raske og jeg har været for dovne, da vi flyttede ind. Kun de allermest nødvendige lamper blev hængt op og det betyder, at der nu er dunkelt i vores lejlighed i alle timer, vi ikke er på job. Måske skal vi endelig tage os sammen til at hænge nogle flere lamper op?
   Desværre ved jeg godt selv noget, der hjælper. For jeg havde aldrig trætte morgener dengang jeg svømmede eller løb en lille tur hver eneste morgen. Jeg arbejde i en svømmehal så tre dage om ugen svømmede jeg 20 minutter fra klokken 6-6:20. De to resterende dage løb jeg på job og tog en omvej. Dét virkede. Men det er som om de motionsdage er bag mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)