Mrs. McSweaty

“Jeg vil bare gøre alt for at tabe de skide 10 kilo.

– Altså bortset fra at træne og spise sundt”

Det er kommet listende sådan lidt i den sidste tid. Fordi det har været varmt udenfor. Og fordi min arbejdsplads ligger helt oppe under et tag, hvor ufattelige varmegrader hver dag over middag samler sig og truer med at smelte os alle. Og fordi Stine og jeg er begyndt at… ja, altså. Vi træner. Tre gange om ugen. (Med forbehold for studieture og lørdagsdruk). Men vi træner ret meget. Og jeg er ikke sikker på, jeg kan lide det.

Først og fremmest, fordi det får mig til at stalke alle mulige træningsblogs efter inspiration. Og det giver mig både dårlig samvittighed OG dårlig selvtillid at sidde i sofaen med en pose killinger og glo på

Jillian Michaels: 6 week Six-Pack Program

men også fordi, jeg lærer at svede.

Nogle mennesker har gjort det altid. Det der med at svede over hele kroppen. Jeg personligt, har altid ligget i et svømmebassin, hvor man ikke mærker sved, eller presset mig selv så tilpas lidt, at jeg maksimalt har svedt på panden og under armen.

Så det der foregår i disse dage er en slags revolution. Og så er det, jeg opdager, at jeg altså får lettere til sved (og lugt) for tiden, efter min krop har lært at lukke op for fontænen til træning. I morges til det der forfærdelige spinning (jaja, jeg sagde, vi træner. Jeg sagde ikke, vi kan lide det), var det så galt, at der løb en dråbe sved ned af min skulder? Sådan midt på armen. På YDERSIDEN af armen? What the hell?

Og selvom vi dampede af en evighed. Og jeg gik i laaangt bad. Og jeg prøvede på ikke at cykle alt for stærkt på job, og faktisk lod regnjakken stå åben for ikke at dugge inden i den (og dermed mistede hele formålet med at tage den på i regnvejr), ja så sidder jeg altså alligevel nu tilbage i sofaen og lugter lidt af sved. Gennem både deo og parfume.

Sveder almindelige mennesker også sådan randomly igennem dagen? I så fald gider jeg ikke være almindelig.

Og alligevel fortsætter vi. Fordi det med stor præcision ER for sent at nå bikinisæsonen. Så vi træner bare for vores egen skyld. For hvor meget jeg end hader det, mens det står på, så ender vi altid med at skrige af grin sammen og have det virkelig godt i kroppen bagefter. Suk.

IMG_20130607_160253 IMG_20130604_080605

2013-04-26 18.37.51  IMG_20130604_095703

2013-04-23 08.54.18  IMG_20130604_093616

Bevismateriale har vi til gengæld nok af. Pictures or it didn’t happen.

Følg, like og del:
error20

Previous

Coming home

Next

Queen B

3 Comments

 1. Jeg har tabt 12 kg siden jul kun ved træning.
  Spiser bedre end jeg gjorde før, men jeg siger ikke nej til kage.

  Træner så også hver dag. Pånær weekender, hvor jeg er alene med mine børn.

  Måske I skulle smide et træningspas eller to mere ind (og æde noget mere kage bagefter 😉

  • Åh. Jeg gider bare ikke. Hele vores teori omkring træningen er, at den ikke må tage så meget overhånd, at vi ikke kan passe alt det sjove i vores hverdage også.
   Har tendens til at være sådan en alt eller intet type, men det ender alt for ofte med, at jeg kører sur i det hele. Det være sig træning, mad, læsning, rengøring. Dog aldrig shopping?

   Men hey, hvor er det sejt gået Anne Lotte! KUDOS!

 2. Rikke

  Rexona Clinical Strength. Eller, hvis det er helt galt, liniment af Aluminiumklorid (fås på apoteket).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)