Skip to content

4 Comments

 1. Else Marie
  3. februar 2012 @ 11:13

  Wow, hatten af, hvis du formår at få sat så øm en krop i zumbasvingninger! Det kunne jeg ikke have overtalt mig selv til.

  Enjoy Kolding. Og rageriet 🙂

  Reply

 2. Kaffe & T
  3. februar 2012 @ 11:31

  Altså de der gaver. er det ikke noget med at skrive et fedt kort til dem hver a la…”Tillykke…bla bla….helt særlig gave…. du er unik…bla bla… gavekort til en overraskelsesdag i mit selskab…. bare reserver følgende dato til mig….bla bla… elsker dig” og så vinder du tid til at planlægge et eller andet sjovt/hyggeligt/sært/sexet halløj OG du får kvalitetstid med dine kære…

  Bare et forslag. HYG dig ellers.

  Reply

  • trixyworld
   3. februar 2012 @ 20:58

   LOL. Jeg er vild med blabla-delen.

   Reply

 3. Lise
  3. februar 2012 @ 15:29

  Jeg ville Nok være mere bekymret for hvordan smadre zumbalår skulle få krop op på tredje igen…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)