Mandag i en nøddeskal

I går mødte jeg på arbejde klokken 6:30. Derfor var jeg nødt til at stå op 05:30. Det duer min hjerne ikke til. Da jeg fik fri, og skulle tage elevatoren ned i jordhøjde, trykkede jeg insisterende på knappen med tredje sal en 4-5 gange, før det gik op for mig, hvorfor lortet ikke flyttede sig.

Jeg havde tidligt fri. Og havde lovet mig selv at jeg SKULLE ud og løbe. Basta. Bum! Ingen diskussion. Det blev til sex, en lur og to blåbærmuffins. Egentlig et ganske udmærket bytte.

Spiste hos gæstebloggeren. Du véd, hende med blodbadet. Hun lod en karklud ligge på en tændt kogeplade, og røgen truede med at tage livet af os alle. Heldigvis overlevede vi, men lidt senere konstaterede vi, at hun, da hun fjernede kluden, faktisk ikke havde husket at slukke for blusset. Jeg har bare de mest tjekkede venner. Hvordan hun overlever er mig en gåde.

I morges så jeg en skade forsøge at hakke en mercedes-stjerne af en bil. Måske er det slet ikke de unge anarkister, vi skal give skylden for den slags? Fuglen var i hvert fald mere end ihærdig, omend uden succes. Hold kæft, dyr er snotdumme.

Følg, like og del:
error20

Previous

Lår søger mage

Next

Op og hop

2 Comments

  1. Sex er jo også en slags motion – og en rimelig erstatning for en løbetur, når man er en meget træt person.

    Det lyder som om, du og (især) din veninde virkelig lever livet farligt. Håber, I havde en dejlig dag trods panik 😉

    (Skader er grove!)

  2. Hey, sex, en lur og muffins er et top bytte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)