Skip to content

6 Comments

 1. på nye+eventyr...
  27. september 2012 @ 17:37

  Nej, fy da føj, det er også tænken om at der er noget inde i min krop der ikke skal være der, der freaker mig. Ikke så meget nåle, men fx drop. Det sidder der jo så lang tid. Har haft den koldeste hånd nogensinde oplevet af menneskeheden, fordi jeg ikke kunne få mig selv til at røre på den lille hånd, for så kunne man netop mærke noget der bevægede sig forkert.

  Jeg håber aldrig at jeg skal have en ny hofte.

  Hvor er du sej, Trix!

  Reply

  • trixyworld
   28. september 2012 @ 09:11

   Netop. Det er fremmedlegemet, der arbejder mod ens krop, der er det værste, Pille.

   Reply

 2. Mie
  27. september 2012 @ 20:28

  Der gav du mig lige nederen på… Har endnu ikke fået min 12 års vaccination – og jeg fylder altså 27 i næste måned.. Det er af en eller anden årsag lykkedes mig, at tale min læge fra at stikke mig. Så hunderæd er jeg for nåle!? Jeg ved godt at det nok er klogt at få det stik… og HPV’en selvfølgelig også! Så hvis du kan, så kan så kan jeg fanme også! Ringer og bestiller tid i morgen! Sgu!

  Reply

  • trixyworld
   28. september 2012 @ 09:10

   Hvor er du vild Mie! Meget stolt af dig. Jeg kan ikke sige andet end at det er ligesom et dårligt one night stand, minderne bliver tit værre og værre med tiden og realiteten var måske nok ubehagelig, men ikke noget jeg døde af. (Måske bedste metafor jeg har lavet hele ugen!)

   Reply

 3. Stop det dog
  28. september 2012 @ 09:49

  Yay Trix! Dygtig at du hopper på HPVen!
  Jeg slap (næsten) af med min i forbindelse med 7 forskellige blodprøver og 3 x HPV på et års tid.

  It works! Nu græder jeg ikke mere inden jeg skal stikkes (men håber inderligt at der går virkelig lang tid før jeg skal stikkes igen)

  Reply

  • trixyworld
   28. september 2012 @ 15:09

   Man kan ikke slippe uden om HPV’en. Så er man dum. Og når jeg nu er med i kampagnen, vil det næsten være FOR ynkeligt, hvis jeg ikke tør få den.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)