Mamicita

Mors operation gik godt. Godt krydset allesammen.

Lægerne flyttede veneklapper fra anklerne op i lysken. Veneklapper forhindrer at blodet løber tilbage i benene mellem pulsslagene, men fortsætter op mod hjertet, hvor det skal hen. Så forhåbentlig ser fremtiden for både mors bensmerter og hjerte(smerte) bedre ud nu.

Men stakkels mor kom ikke med til Vild med Dans-finale. Som jeg ellers havde lovet hende. Det var et hårdt slag. Især fordi jeg stadig måtte tage afsted. Hankede op i svigerinde og svigerindes søster og gav dem oplevelsen i stedet for.

Men hvad gør man, når mor må kigge med fra en tv-skærm og misse den fede weekend, vi havde planlagt? Ja, man får da vinderne til at sende en videohilsen hjem til mor. Jeg er hermed Vild med Dans-fan. Få andre steder kan man lokke vinderne ud til siden og få dem til at sige søde ting til ens søde mor for at gøre hende i bedre humør.

Så fra nu af kan vi allesammen lide Claudia og Joakim. Jo, vi kan så!

Nu vil jeg kravle i seng.. Har lyst til vin, men den Sunde og Raske holder weekend i det fynske og det er sgu sådan lidt sølle at pimpe løs alene, bare fordi det er fredag. Har ædt noget chokolade i stedet for. 80% kakao. Nytteløst at proppe sig med. Smager alt for meget af ikke-sukker.

I morgen skal jeg dække DMA for jobbet. Det bliver herrefedt. I hvert fald er det en god trøstepræmie, når de gamle ikke kom på besøg som planlagt.

Burde nok også træne. Chokolade and all. Men jeg har faktisk ikke spist kage i dag. Tadaaa!

Hvad skal du bruge din weekend på?

Følg, like og del:
error20

Previous

Kagedage

Next

Det ene og det andet

7 Comments

 1. Dejligt, at din mor blev fikset! Og respekt til dansere og døtre, der sender videohilsner.

 2. Sejt, til det hele, især at de kan fikse den slags og din mor klarede det.
  Nu må jeg hellere lige se den video så.

  Hvad mon DMA er?

 3. Kom lige forbi din blog for første gang. Hvorfor fa’en har jeg ikke et job, hvor jeg kan skrive: “Skal dække DMA for jobbet…”?! Jeg kan i stedet skrive: “Skal rette 50 stile, tysse på en helvedes masse børn og have konstant tørre kridtfingre”.
  Min weekend skal i øvrigt i dette øjeblik bruges på at spise kogepladechokolade (det er det eneste jeg pt. har i huset, og jeg er højgravid og lækkersulten). Kig gerne forbi min blog også 🙂

  • trixyworld

   Åh Bettina. Jeg har den største respekt for mennesker, der gider/kan undervise børn uden at slå nogen ihjel. Så lad mig lige rose dig for, at dit job er med til at forme fremtidens voksne. Men ja, DMA er ret sejt, hvis jeg må sige det selv.
   Kogechokolade (især som knapper) er altså også virkelig lækkert. Jeg kunne finde på det samme, og jeg er på ingen måde frugtbar.

 4. Tak for rosen. Dejligt, i et job som ofte er seriøst udskældt. Og så skal det i øvrigt lige siges, at jeg egentlig ikke kunne komme på noget bedre at lave, og at jeg ELSKER at undervise. Når bare de altså ikke larmer…Jeg hader larm.
  Var bange for, at du ville skrive, at jeg var klam, fordi jeg havde fundet kogepladechokoladen frem. I de her “jeg spiser kun 80% kakao chokolade” tider. Det er dog ikke knapper, men en hel plade jeg hapser af 🙂

 5. Shm

  Hvor er det skidesødt, at de gad lave hilsen til din mor – respekt! Og fantastisk det gik godt med operation!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)