Makeupsvampe: Demo, test og noget du kan vinde

Makeup-videoer er tilbage, og i dag handler det om svampe, beautyblenders og en eksotisk nyanskaffelse – som du kan vinde søsteren til. Der er tricks til at bruge dem og en test af to, der på papiret skal gøre stort set det samme, selv om den ene koster dobbelt så meget som den anden.

Vi iler til ugens video, som er 10 minutter – tre svampe og ét meget morgentræt ansigt med ditto frisure.

Sådan her så mit ansigt ud helt tæt på, efter jeg havde brugt de to svampe:

Det er den klassiske beauty-blender til venstre på billedet (min rigtige højre) og den nye fra Kiko Milano til højre på billedet. Jeg synes, det er tæt på umuligt at se forskel. Kan du se forskel?

Kan vi i øvrigt lige tage en snak om morgenlooket i kommentarerne – er det ok, at jeg er lidt træt og mat i sokkeholderne i starten af videoerne? Der er mange dygtige youtubere, som altid byder velkommen, mens de ligner en million og så ligesom klipper ’tilbage’ til, da de gik i gang. Vil det være nemmere at tage seriøst? Eller er mig og min morgenkaffe ok?

Men som jeg sagde i videoen, så har jeg en ekstra svamp, som du kan få fingrene i. For at være med i lodtrækningen, skal du hoppe over på Instagram, og følge mig der og smide en kommentar om, om hvilket (hvis nogen) af mine råd der har hjulpet dig indtil videre.

Hvis du ikke har fundet et råd, du har taget til dig, må du gerne smide en kommentar med forslag til, hvilke slags makeup-videoer du har lyst til at se.

Ved du ikke, om jeg har givet gode råd? Så kan du tjekke mine gamle videoer her og her og her.

Følg, like og del:
error20

Previous

So this happened #3

Next

Du kan være kropspositiv og beholde tøjet på

4 Comments

 1. Lise

  Det er helt fint du lige er stået op. Rart med noget ægte og kaffen er hyggelig 🙂

 2. Rikke

  Jeg synes at det er glimrende at du bruger tiden på det egentlige indhold istedet for en hel masse klippen frem og tilbage. Og yay til kaffe, bare kør på. Dog: skal du måske forholde dig til signalværdien ift. potentielle nye seere, som ikke kommer fra bloggen, og kender til dig. Kommer de i gang med videoen hvis du ser morgenagtig ud i thumbnailen, vil du overhovedet have seere som ikke, som minimum, kan se forbi det, osv.? Ja, det var mig der lige brugte super mange ord på at sige “målgruppeanalyse”.
  Mht. lyset: syntes ikke, at de forskellige settings gjorde den store forskel ift. synlighed. Men det gjorde afstanden til kameraet. Det closeup hvor du kun har lagt med beautyblender, er nok en meget god målestok for, hvor tæt du skal på hvis der er noget detaljeret vi skal se. Jeg har iøvrigt anskaffet en classic beautyblender, og elsker den.

  • Du er skøn Rikke. Lad mig vide, om de ægte highlightere er noget, der virker for dig, så kan jeg lave en video med dem 😉 Og god pointe med målgruppe/udvidelse af målgruppe-analysen. Det vil jeg havde i baghovedet. Måske. Men kaffen bliver altså! Og så skruer vi op for close ups, når der skal tjekkes detaljer! Jeg er glad for, at blenderen fungerer for dig!

   • Rikke

    Tak. Jeg har simpelthen været heldig at ramme plet med highlighter fra første færd. MAC prep & prime Radiant Rose er min bedste ven. Og lagt med fugtet svamp blev det lige 20% bedre. Og den anden forsvandt heldigvis vha de vådservietter jeg også havde i tasken.
    Men hey, i lyndulleafsnittet sagde du mærkelige ord som BB- og CC-creme. Kan vi snakke mere om det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)