Skip to content

4 Comments

 1. Lise
  18. oktober 2018 @ 18:00

  Det er helt fint du lige er stået op. Rart med noget ægte og kaffen er hyggelig 🙂

  Reply

 2. Rikke
  20. oktober 2018 @ 11:59

  Jeg synes at det er glimrende at du bruger tiden på det egentlige indhold istedet for en hel masse klippen frem og tilbage. Og yay til kaffe, bare kør på. Dog: skal du måske forholde dig til signalværdien ift. potentielle nye seere, som ikke kommer fra bloggen, og kender til dig. Kommer de i gang med videoen hvis du ser morgenagtig ud i thumbnailen, vil du overhovedet have seere som ikke, som minimum, kan se forbi det, osv.? Ja, det var mig der lige brugte super mange ord på at sige “målgruppeanalyse”.
  Mht. lyset: syntes ikke, at de forskellige settings gjorde den store forskel ift. synlighed. Men det gjorde afstanden til kameraet. Det closeup hvor du kun har lagt med beautyblender, er nok en meget god målestok for, hvor tæt du skal på hvis der er noget detaljeret vi skal se. Jeg har iøvrigt anskaffet en classic beautyblender, og elsker den.

  Reply

  • Trix
   22. oktober 2018 @ 22:08

   Du er skøn Rikke. Lad mig vide, om de ægte highlightere er noget, der virker for dig, så kan jeg lave en video med dem 😉 Og god pointe med målgruppe/udvidelse af målgruppe-analysen. Det vil jeg havde i baghovedet. Måske. Men kaffen bliver altså! Og så skruer vi op for close ups, når der skal tjekkes detaljer! Jeg er glad for, at blenderen fungerer for dig!

   Reply

   • Rikke
    25. oktober 2018 @ 19:47

    Tak. Jeg har simpelthen været heldig at ramme plet med highlighter fra første færd. MAC prep & prime Radiant Rose er min bedste ven. Og lagt med fugtet svamp blev det lige 20% bedre. Og den anden forsvandt heldigvis vha de vådservietter jeg også havde i tasken.
    Men hey, i lyndulleafsnittet sagde du mærkelige ord som BB- og CC-creme. Kan vi snakke mere om det?

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)