Makeup på under 10 minutter

Når du skal ud af døren, og det skal gå stærkt, handler det om at vælge produkter, der virker og vide, hvad der er vigtigst for dig.

En sød læser mindede mig om, at jeg engang i tidernes morgen pralede med, at jeg kan lægge makeup på fem minutter. Videoen her er 12, men det der tager tid er at tale, tale, tale. Det gør jeg til gengæld meget.

I dag får i altså en gennemgang af, hvordan jeg lægger makeup, når det skal gå hurtigst. Og helt ægte autentisk filmede jeg den i morges, lige inden jeg skulle på arbejde. Rimelig gonzo. Rimelig træt type, så det er derfor, jeg både hvisker og har rusten stemme.

Men læg til gengæld mærke til kvaliteten! Jeg har raidet Amazons bedst anbefalede (læs: billigst og bedst) sager til lys, optagelse og lyd, og nu har vi simpelthen et video set-up lige ved siden af baren hjemme i lejligheden. Så er det vel kun et spørgsmål om tid, før vi skal lægge makeup og drikke vin sammen…

Produkter brugt:

Mac concealer Prep and Prime

Mac Studio Fix powder (C3)

Mac blush Peechy Keen

Hollywood highlight and bronze (købt i Normal)

Brow Bar bryn-kit (købt i Normal)

Elf Fix spray

Mac mascara extended play

Følg, like og del:
error20

Previous

Beholder mine tykke-dame-penge, når tøjmærker…

Next

So this happened #1

6 Comments

 1. Rikke

  Fedt! Tusind tak 😀 Faktisk tænkte jeg først at dine beautyindslag ikke ville være mig, for make up og jeg har ikke et ret tæt forhold. Men det smarte er, at jeg synes at du er pæn og at jeg stoler på dig/din dømmekraft. Og så blev det oplagt at checke den del ud også.

  • Skønt hvis du kunne bruge det Rikke! Og sig endelig til, hvis der er ting, jeg skal forklare bedre. Det skal sgu være nemt og simpelt, hvis man ikke er typen, der har et tæt forhold med makeup, så jeg er bare glad og lidt stolt over, at du gider følge med her. 🙂

 2. Anna

  Det er som at have en digital storesøster, der giver gode råd. Gid jeg havde haft dig som teenager 🙈

 3. Ditte N.

  Tak for en god guide! Jeg har købt bronzeren i Normal i weekenden og spillede din video i morges under make-up-lægningen. Det funker!
  Et par ideer til nye videoer kunne være “sådan finder du dine kindben, selvom dine kinder er lidt runde” – alternativt “lær at lægge hhv. blush, bronzer og highlighter ud fra din ansigtsform” 😉
  Og måske en video om børste-teknik (hvis det da er en ting? Jeg er lidt i tvivl). Har efterhånden fået lagt make up et par gange, og har bemærket at alle bevæger (pudder-)børsten forskelligt. Cirkler indad, udad, vandrette strøg etc. Hvad er bedst? Er der en rigtig og forkert måde at gøre det på?
  K.h.

  • Fedt, fedt, feeedt Ditte! Jeg håber, du er glad for bronzeren? Dine idéer ryger DIREKTE i idébunken (skal nok ligge dem øverst).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)