Close

6 Comments

 1. Rikke
  27. september 2018 @ 18:48

  Fedt! Tusind tak 😀 Faktisk tænkte jeg først at dine beautyindslag ikke ville være mig, for make up og jeg har ikke et ret tæt forhold. Men det smarte er, at jeg synes at du er pæn og at jeg stoler på dig/din dømmekraft. Og så blev det oplagt at checke den del ud også.

  Reply

  • Trix
   27. september 2018 @ 19:34

   Skønt hvis du kunne bruge det Rikke! Og sig endelig til, hvis der er ting, jeg skal forklare bedre. Det skal sgu være nemt og simpelt, hvis man ikke er typen, der har et tæt forhold med makeup, så jeg er bare glad og lidt stolt over, at du gider følge med her. 🙂

   Reply

 2. Anna
  30. september 2018 @ 11:57

  Det er som at have en digital storesøster, der giver gode råd. Gid jeg havde haft dig som teenager 🙈

  Reply

  • Trix
   30. september 2018 @ 13:01

   Du har mig nu, Anna. Jeg elsker titlen.

   Reply

 3. Ditte N.
  8. oktober 2018 @ 15:39

  Tak for en god guide! Jeg har købt bronzeren i Normal i weekenden og spillede din video i morges under make-up-lægningen. Det funker!
  Et par ideer til nye videoer kunne være “sådan finder du dine kindben, selvom dine kinder er lidt runde” – alternativt “lær at lægge hhv. blush, bronzer og highlighter ud fra din ansigtsform” 😉
  Og måske en video om børste-teknik (hvis det da er en ting? Jeg er lidt i tvivl). Har efterhånden fået lagt make up et par gange, og har bemærket at alle bevæger (pudder-)børsten forskelligt. Cirkler indad, udad, vandrette strøg etc. Hvad er bedst? Er der en rigtig og forkert måde at gøre det på?
  K.h.

  Reply

  • Trix
   8. oktober 2018 @ 17:57

   Fedt, fedt, feeedt Ditte! Jeg håber, du er glad for bronzeren? Dine idéer ryger DIREKTE i idébunken (skal nok ligge dem øverst).

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)