Livet med opvaskemaskine

Vi har sådan en Smeg-opvaskemaskine. Italiensk pis, er det udtryk vi oftest bruger om den.

Lortet virker ikke. Den der dreje-rundt arm støder på kurven, de store tallerkener kan ikke stå op i den og den stopper gerne sig selv 2-6 gange i løbet af hvert læs og giver fem insisterende bip fra sig, der betyder: ‘Det kan godt være dit grej ikke er rent, men nu kører bussen her ikke videre’.

Vi bander, svovler, åbner og lukker og lader den køre videre. Nogle gange vælger vi et nyt program. Andre gange ser vores service rent nok ud til, at vi bare vælger, at den er færdig. Men det er den ikke.

Vores opvasker er så elendig, at det faktisk godt kan tage det meste af en dag at få den til at vaske én sølle vask. Og i den tid efterlader vi så morgenmadsskåle, blender, glas, brugte tallerkener og bestik stukket i et krus overalt på køkkenbordet, der ender med at ligne jegvedikkehvad. Fordi det venter på at komme i ‘opvaskemaskinenfrahelvede’, hvor det så kan blive vasket halvt af en fire-fem gange, før vi giver op og hiver det ud.

Det jeg sådan set bare ville frem til er, at vi bruger mere tid på vores opvask i vores opvasker, end hvis vi nu bare klemte ballerne sammen og vaskede det op. Men det gør vi ikke. We are stupid that way.

Oh well, nu sagde den lyden igen. Og i stedet for at smadre hele molevitten med en meget stor hammer, som er den umiddelbare trang i min krop, så starter jeg den nok bare igen og går min vej. Dovenskaben længe leve.

Følg, like og del:
error20

Previous

Vinder af tegneserie

Next

Vi dømmer ikke om søndagen…

3 Comments

  1. Nina

    Haha det kan jeg levende sætte mig ind i – man bliver SÅ hurtigt doven! Vi flyttede i hus for mindre end en måned siden og har derfor fået opvskemaskine, hvilket vi ikke havde før. Og nu føles det såååååå hårdt bare man skal vaske en enkelt lille ting op i hånden

  2. Lise Jørgensen

    Det kan være udlejer stadig har noget garanti på den, prøv at kontakte ham.. Det kumme være i endte med at få en helt ny 🙂

  3. Haha – ált for ikke at skulle vaske op i hånden! Min lever også til tider sit eget liv, men så længe jeg slipper for at gøre en indsats, er jeg glad (selvom det korte program kun vasker sporadisk af – så tager jeg mig sammen og vasker skrammelæggene af i hånden.. måske.. ellers får det en tur til)

    – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)