Skip to content

3 Comments

 1. Nina
  27. november 2013 @ 13:10

  Haha det kan jeg levende sætte mig ind i – man bliver SÅ hurtigt doven! Vi flyttede i hus for mindre end en måned siden og har derfor fået opvskemaskine, hvilket vi ikke havde før. Og nu føles det såååååå hårdt bare man skal vaske en enkelt lille ting op i hånden

  Reply

 2. Lise Jørgensen
  27. november 2013 @ 15:49

  Det kan være udlejer stadig har noget garanti på den, prøv at kontakte ham.. Det kumme være i endte med at få en helt ny 🙂

  Reply

 3. A + K = ♥
  27. november 2013 @ 17:04

  Haha – ált for ikke at skulle vaske op i hånden! Min lever også til tider sit eget liv, men så længe jeg slipper for at gøre en indsats, er jeg glad (selvom det korte program kun vasker sporadisk af – så tager jeg mig sammen og vasker skrammelæggene af i hånden.. måske.. ellers får det en tur til)

  – Anne

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)