Skip to content

8 Comments

 1. fasterfis
  3. oktober 2011 @ 11:56

  Huuuuurrrrraaaaaaaaaa! Det er det bedste i verden at være faster! Tillykke!Også med at prøver var 10-4-alletiders! Jeg kommer også altid til at hviske sådan nogle hemmeligheder lidt i øret på udvalgte.(Ehmmm.. ordet jeg skal taste for at poste denne kommentar er.. er du klar?… Fissity! HA!)

  Reply

 2. Trix
  3. oktober 2011 @ 12:02

  Fissity? Like!

  Reply

 3. The CityGirl
  3. oktober 2011 @ 12:51

  Tillykke med fastet-titel – og at alle prøver var tip top!Og jeg kommer også altid til at sige sådan noget til udvalgte veninder – man dør jo hvis ikke man må sige det til nogen som helst!(PS. Mit ord var bare prepari – er misundelig på fasterfis)

  Reply

 4. EKS...
  3. oktober 2011 @ 18:20

  Ej ej ej … blev helt kold om næbbet – men heldigvis lykkelig smilende til sidst!!! Tillykke med titlen!

  Reply

 5. Påskeharen
  4. oktober 2011 @ 10:24

  Pyha, sikke en omgang. Stort tillykke til jer allesammen.

  Reply

 6. Anonymous
  25. oktober 2011 @ 00:34

  Jeg bliver sgu ked af, at du åbentbart ikke synes, at et barn med Downs er "sundt og rask"t barn. Det er meget sørgeligt at der i Danmark tilbydes nakkefoldsscanninger til alle med det resultat at 98 pct. vælger abort, hvis der er chance for at få et barn med Downs. Jeg kan sagtens forstå, at det er en stor udfordring at stå overfor, men det er en sørgelig udvikling for mangfoldigheden af mennesker.Jeg kan sagtens forstå deres og din glæde over det kommende barn – det er jo fantastisk! Men fx en overskrift som "lettelsens suk" reagerer jeg på. Desværre er det blot en del af udviklingen som er sket de sidste par år. Selv har jeg tænkt mig at takke nej til scanningen og glæde mig over det barn som kommer – lige som det er.Held og lykke med faster-titel, det bliver dejligt.Vh, AnnaPS. jeg er ikke anonym for at anonym, forstår mig bare ikke rigtig på det her kommentar-noget)

  Reply

 7. Trix
  25. oktober 2011 @ 12:12

  Hej Ano.Jeg synes det er rigtig flot, hvis du vil vælge scanningen fra. Jeg er helt enig med dig i, at man skal elske sit barn præcis som det er, når det ankommer.Men selv om jeg har mødt de skønneste unger med down, og selvom deres lykke faktisk er meget mere umiddelbar og givende end min, er det hårdt arbejde at opfostre et sådant barn. Kærlighed eller ej.Og Bror og N var enige om fra starten, at hvis der var tegn på Down, skulle dette barn ikke være deres første barn. De arbejder begge i rejsebranchen, og med tiden er det meningen at deres barn/børn skal være en del af dette liv, i stedet for at afholde dem fra det selv samme. Og jeg tror ikke, de kunne overskue tanken om et lille sind, der ikke forstod verden som vi andre, som skulle udsættes for den slags.Derfor et lettelsens suk. Og når de havde taget den beslutning, faldt det mig slet ikke ind, at nogen kunne stødes over, at jeg kaldte barnet sundt og raskt.Jeg håber ikke, du bliver for stødt, når jeg vedstår mig den holdning, at et barn med Down ikke er komplet sundt og raskt, for hvis det var, ville vi nok ikke scanne for det i Danmark.Held og lykke med dit moderskab en dag, Anna.-Trix

  Reply

 8. Trix
  25. oktober 2011 @ 12:15

  Tilføj selv s'er på down:S- S- S

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)